Extensii Mathcad

Pentru aplicabilitate extinsă a soluţiei Mathcad şi în alte domenii stiintifice, licenţele Mathcad includ 4 extensii:

  • Mathcad Data Analysis Extension Pack realizează importul de modele de date, prelucrarea şi analiza acestora şi a relaţiilor dintre ele, în Mathcad

  • Mathcad Signal Processing Extension Pack cuprinde peste 70 funcţii predefinite pentru procesarea de semnale, şi funcţionalităţi extinse pentru analiza şi vizualizarea de semnale analogice şi digitale.

  • Mathcad Image Processing Extension Pack realizează algoritmi pentru procesarea de imagini color sau alb-negru: linearizare, reglare contrast, detectare contururi, segmentare, extindere etc. - un pachet deosebit de util în medicina, astronomie, meteorologie, geofizică, medicină judiciară, radiolocaţie, şi în multe alte domenii.

  • Mathcad Wavelets Extension Pack pentru o abordare nouă a analizei de semnale şi imagini, serii de timp, analiză statistică a semnalelor, compresia datelor şi metode numerice speciale. Posibilitatea de a crea un numar nelimitat de funcţii capabile să descrie orice mediu natural sau abstract este deosebit de utilă atunci când este necesară compresia unei cantităţi mari de informaţie, spre exemplu la identificarea unei amprente sau în imagistică medicală.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.