Descoperă noile soluţii de proiectare 2D/3D (soluţii şi produse PTC)

Descoperă noile soluţii de proiectare 2D/3D! Pro/ENGINEER este acum Creo 1.0!

Această prezentare on-line îţi va oferi mai multe informaţii cu privire la ultimele tehnologii CAD/CAE/CAM dezvoltate de PTC. Participă la prima demostraţie on-line şi află mai multe despre revoluţia tehnologică a aplicaţiilor Creo™.

ptc_creo_proengineer_academic

Creo™, noua soluţie de proiectare dezvoltată de PTC permite:

  • Interoperabilitate completă între aplicaţii
  • Folosirea, editarea şi salvarea în format Creo™ a fişierelor CAD/CAE/CAM provenite din aplicaţii concurente
  • Deplasarea facilă a datelor între tipurile de proiectare (parametrică şi directă, 2D şi 3D) cu posibilitatea de a reveni şi de a continua proiectarea în modul parametric din modul direct şi vice-versa

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a conţinutului informational (content management), soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, ştiinţe ale vieţii. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 şi Russel 2000. Pentru mai multe informaţii despre PTC, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE şi PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

 

Înapoi