Seminariile ANSYS 2014, Bucureşti şi Timişoara (Eveniment INAS)

Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminariile ANSYS organizate ȋn data de 24 Noiembrie 2014 [București, Hotel Radisson Blu, Merope Conference Room] și 27 Noiembrie 2014 [Timișoara, Hotel NH, Madrid Conference Room].

Seminariile vor fi susţinute de INAS SA şi ANSYS Inc., astfel că dumneavoastră veţi avea ocazia de a discuta cu specialiști ai soluţiilor ANSYS și de a participa la demonstraţii "live" dedicate domeniilor Structural Mechanics, Fluid Dynamics și Electromagnetics.

Pentru mai multe detalii despre programul celor două întâlniri vă rugăm să consultaţi agenda evenimentului.

Despre ANSYS, Inc.

Infiinţată în anul 1970, compania ANSYS Inc., ajunge în scurt timp una dintre cele mai puternice companii dedicate dezvoltării de produse software pentru simulare, produse ce sunt folosite astăzi de către ingineri din întraga lume în diverse industrii. Compania işi concentrează eforturile în vederea dezvoltării unor soluţii deschise, foarte flexibile, care să permită utilizatorilor analizarea produselor direct pe calculator, fără a mai fi nevoie de prototipuri, şi furnizează o platformă pentru dezvoltarea rapidă, eficientă şi cu costuri scăzute a produselor, începând cu etapa de design şi terminând cu cea de testare şi validare. Compania, împreună cu reţeaua globală de distribuitori autorizaţi, furnizează clienţilor atât produsele ANSYS cât şi suport tehnic şi instruire în utilizare. Având sediul central în Canonsburg, Pennsylvania, SUA, şi mai mult de 40 de locaţii strategic amplasate în toată lumea, cu aproximativ 1.400 angajati, ANSYS Inc. împreună cu toate companiile subsidiare ei, distribuie produsele ANSYS printr-o reţea de distribuitori autorizaţi în mai mult de 40 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.ansys.com.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat ANSYS în Romania din anul 1991.

 

Înapoi