Seminar Bentley 2015, București, JW Marriott Grand Hotel (Eveniment Bentley)

Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminarul dedicat soluțiilor software Bentley, organizat ȋn data de 2 Aprilie [București, JW Marriott Grand Hotel].

Soluţiile Bentley sunt recunoscute pe plan mondial pentru tehnologiile de excepţie dedicate domeniului infrastructurii – fabrici, rafinării, construcţii civile și industriale, drumuri și poduri, căi ferate, platforme maritime, echipamente industriale, etc-, îngloband instrumente de ultimă generație pentru proiectare, analiză, mentenanță și colaborare între echipe.

Seminarul, prin prezenţa specialiștilor Bentley, va fi un eveniment interactiv ce va oferi informaţii valoroase și sfaturi concrete despre dezvoltare, tehnologie și eficienţă cu aplicabilitate imediată ȋn afacerera dumneavoastră și face parte din proiectul nostru de a construi o comunitate importantă de informare și socializare pentru companii, institute de cercetare și universitaţi. Vom prezenta soluțiile software pentru proiectare, analiză cât și soluții industriale, soluții de cartografiere, soluții de modelare hidraulică.

Despre Bentley

Înfiinţată în anul 1984, compania Bentley Systems este astăzi cel mai mare furnizor de soluţii software dedicate profesioniştilor din domeniul constucţiilor civile şi industriale, domeniul infrastructurii de drumuri, poduri, căi ferate, porturi, aeroporturi precum şi a utilităţilor asociate acestora. Portpfoliul de soluţii oferit de către Bentley acoperă cu maximă eficienţă atât partea de CAD, cât şi o varietate de domenii ale ingineriei aplicate care necesită analize şi calcule de mare precizie.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE şi PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este partener şi reseller autorizat Bentley Systems în România din anul 2008. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

 

Înapoi