RO      EN
HPES 2021

Anul acesta împlinim 30 de ani! Și chiar dacă nu ne putem întâlni fizic pentru a celebra această aniversare, am început pregătirile pentru tradiționalul eveniment HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2021, în format virtual.

[virtual] HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2021, rămâne un eveniment dedicat celor mai performante tehnologii digitale: design, manufacturare, simulare (structural, CFD, electromagnetic, optică, systems & embedded software), IoT, realitate virtuală și augmentată, digital twins.

Evenimentul aflat la cea de-a XIII-a ediție, va fi organizat virtual în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2021 și face parte din proiectul nostru de a construi o comunitate importantă de informare și socializare pentru companii, institute de cercetare și universități, marcând totodată și frumoasa aniversare a celor 30 de ani de experiență și prezența pe piața de profil din România.

Pentru că ne dorim ca în fiecare an HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS să fie un eveniment important și interesant pentru dumneavoastră, anul acesta continuăm cu aceeași structură:

Prezentările din cadrul sesiunilor [Main stage] sunt disponibile gratuit pentru toți participanții, iar în cadrul sesiunilor [Workshops] accesul este cu taxă, participanții primind acces la licențe. Numărul de tickete pentru [Workshops] este limitat.

 

Vă așteptăm cu drag!

Cu deosebită considerație,

Echipa INAS

_______________________________________________________________________________________

PARTENERI

Parteneri INAS

INAS        INAS        Linkedin INAS        YouTube INAS        Facebook