High Performance Engineering Solutions 2016 (Eveniment INAS)

High Performance Engineering Solutions 2016

Anul acesta are o semnificaţie deosebită pentru noi - împlinim 25 de ani de activitate. În tot acest timp am urmat misiunea cu care am început, aceea de a vă oferi unele dintre cele mai performante soluţii software din lume, cu aplicabilitate în domenii industriale diverse - de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria aerospaţială,  nucleară, apărare şi inginerie civilă. Am construit de-a lungul celor 25 de ani, prin profesionalism şi dedicaţie, o comunitate importantă de informare și socializare prin contribuţia excepțională a partenerilor din tară şi stăinătate - companii, institute de cercetare și universităţi.


Vă invităm aşadar cu drag şi emoţie la evenimentul aniversar 25  | High Performance Engineering Solutions 2016 ce va fi organizat ȋn perioada 12-13 Mai [Sinaia, Hotel Internaţional]. Puteţi adăuga evenimentul în calendarul dumneavoastră AICI.

Evenimentul rămȃne dedicat soluţiilor din portofoliul INAS, agenda fiind structurată în sesiuni paralele ce includ demonstraţii live pentru ultimele versiuni de produs, prezentări ale utilizatorilor, lucrări ştiinţifice şi rezultate ale unor proiecte de cercetare. Şi pentru că este un eveniment important pentru noi, am pregătit pentru dumneavoastră premii* speciale: 1 laptop, 1 tabletă, 5 cursuri de instruire, 25 licențe software.

Link-uri utile:
- Formularul de înregistrare (data limită pentru ȋnregistrare este 28 aprilie 2016)
- Agenda
- Pagina evenimentului

 

Sunt aşteptaţi să participe:

  • Utilizatori ai programelor, specialişti ai domeniului CAD/CAM/CAE, reprezentanţi ai celor mai importante companii şi institute de cercetare în domeniu din România.
  • Profesori, cercetători, doctoranzi din cele mai mari centre universitare din ţară.
* Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi.
Cursul poate fi ales din lista de cursuri de introducere, disponibilă pe site-ul nostru, este valabil pentru 1 persoană şi va avea loc la sediul INAS (Craiova), timp de ~8h/ zi, în limba română. Perioada de desfăşurare va fi stabilită ulterior, de comun acord.

Înapoi