Expoziţia Demo Metal ediţia a treia, Bucureşti

INAS participă la a treia ediţie Demo Metal, un eveniment organizat de Euroexpo Trade Fairs şi Tehnic Media, ce are loc în perioada 28-31 mai 2014 la Romaero, Băneasa. Ne găsiţi în pavilion H107 standul 63.

Expoziţia oferă cadrul optim pentru demonstraţii live ale echipamentelor şi pentru a participa la evenimentele speciale organizate timp de patru zile. Această reuniune facilitează contactul cu factori de decizie din industria automobilelor, ingineria mecanică, industria de construcţii, aerospaţială sau navală şi nu numai.

Prin conceptul integrat de la ediţiile precedente atât expozanţii, cât şi vizitatorii, vor putea participa la activităţile conexe, organizate în zone distincte:

  • "Demo Area" – spaţiul dedicat demonstraţiilor practice 
  • "Stand Area" – zona clasică de expunere şi discuţii 
  • "Know-How Transfer Forum" – un spaţiu deschis pus la dispoziţia firmelor, în interiorul pavilionului expoziţional, dedicat conferinţelor, prezentărilor, forumurilor tematice şi training-urilor, în directă legătură cu demonstraţiile din Demo Area şi din standurile companiilor expozante. 
  • "Extra Hours" - concept pentru facilitarea relaţionării şi consolidării conexiunilor de afaceri.

La ediţia precedentă Demo Metal au participat 52 de companii din ţară şi din strainatate, care au ocupat o suprafaţă expoziţională de 4800 mp şi a fost vizitată de aproximativ 1200 de specialişti în domeniu.

Mai multe informaţii găsiţi la adresa http://www.demometal.ro

Înapoi