DataPLUS este modulul de date suplimentar care furnizează infomrații despre coroziune, dimensiuni de materiale și toleranțe și informații despre învelișuri pentru mii de materiale metalice și nemetalice.

Furnizarea datelor despre coroziune, dimensiuni, toleranțe și informații despre învelișuri pentru mii de materiale.

DataPLUS este modulul de date suplimentar care furnizează infomrații despre coroziune, dimensiuni de materiale, toleranțe și informații despre învelișuri pentru mii de materiale metalice și nemetalice.

Provocări

  • Înțelegerea comportamentului materialelor la coroziune în aplicații reale
  • O viziune unificată asupra proprietăților materialelor și a datelor despre dimensiuni
  • Găsirea învelișurilor și a proprietăților lor în raport cu materiale într-o singură platformă unificată
  • Comunicarea între inginerie și achiziționare pentru a evita erorile potențiale

Soluţii

  • DataPLUS acoperă o gamă largă de informații în cadrul celor trei sub-seturi de date care acționează ca o resursă suplimentară importantă în procesul de selecția materialelor
  • Complet integrat, DataPLUS se conectează perfect cu alte informații cheie, cum ar fi compoziția chimică, tabele cu materiale echivalente, proprietăți mecanice și fizice, ceea ce înseamnă că vizualizarea imaginii de ansamblu este fără efort

Beneficii

  • Conduce la selecții mai precise de materiale
  • Oferă o înțelegere mai amplă a comportamentului materialului în condiții reale
  • Extinde domeniul de a găsi proprietățile materialelor în vrac
  • Reprezintă punte de legatura între procesele de proiectare și achiziția materialelor

În sinergie cu bazele primare de materiale, Total Metals și PolyPLUS, DataPLUS sprijină si suplimentează deciziile în aplicările industriale, ajutând alegerea corectă în vederea selecției și a utilizării materialelor.

DataPLUS - Date despre coroziune pentru mii de materiale

Date despre coroziune pentru mii de materiale

Găsiți informații despre ratele de coroziune și rezistența la coroziune a materialelor în medii diversificate și la o gamă de temperaturi. Datele de coroziune, inclusiv mediu, temperatura, timpul de expunere, și tipul de coroziune sunt perfect integrate cu proprietățile mecanice și fizice, oferind astfel o platformă unificată pentru selecția materialelor.

DataPLUS - Găsiţi informaţii despre dimensiuni şi toleranţe în secunde

Găsiţi informaţii despre dimensiuni şi toleranţe în secunde

Pentru a reduce decalajul dintre inginerie și achiziție, este necesar de a avea acces la setul de date dimensiuni și toleranțe. El vă permite să găsiți informații referitoare la dimensiunile materialelor specifice, la variațiile lor admise, împreună cu informații utile despre formatele de ambalare.

DataPLUS - Căutaţi informaţii despre învelişuri pentru a înţelege performanţa

Căutaţi informaţii despre învelişuri pentru a înţelege performanţa

Sute de denumiri ale învelișurilor disponibile, cu date dimensionale și proprietăți pentru a ajuta luarea deciziilor corecte referitoare la selecțiia învelișului și performanța de acoperire. Folosind interfata simpla de căutare, găsi proprietăți, cum ar fi dimensiuni, temperatura maximă de lucru, duritate și multe altele.

Broşură

  DataPLUS