Creo Romania

Vizualizare

În timpul etapelor de dezvoltare a produsului, se înglobează o varietate de informaţii digitale din mai multe surse. Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulţi producători, este cum să distribuie şi să utilizeze în mod eficient volumul mare de conţinut digital creat de-a lungul procesului de dezvoltare a produsului.

Instrumentele PTC Creo destinate vizualizării şi creării de ilustraţii 3D oferă integrare perfectă cu soluţiile PTC Windchill, PTC Creo, PTC Arbortext dar şi cu o varietate de soluţii 2D şi 3D de tip ECAD, respectiv MCAD. Astfel se permite accesul la informaţii despre produs tuturor membrilor din cadrul organizaţiei implicaţi în proiect, chiar dacă nu au acces la licenţa care a stat la baza creării produsului, dar doresc să işi aducă contribuţia într-un anume stadiu de dezvoltare al produsului.

Cu soluţiile de vizualizare PTC Creo şi instrumentele de ilustrare tehnică 3D, persoanele implicate în proiect pot vizualiza dar şi face diverse notaţii, marcaje, pot interacţiona şi colabora cu uşurinţă.

PTC Creo View MCAD

PTC Creo View MCAD

PTC Creo View MCAD vă dă posibilitatea de a vizualiza produsele permiţând o mai bună înţelegere a produsului proiectat, şi vizualizarea de fişiere 3D MCAD, precum şi a desenelor şi documentelor.

 

mai mult ...

PTC Creo View ECAD

PTC Creo View ECAD

Răspândirea tot mai mare a componentelor electronice în produse de zi cu zi reprezintă o provocare majoră pentru multe companii: cum să asigure accesul cât mai multor persoane, atât din interiorul dar şi din afara companiei, pentru vizualizarea şi interogarea de informaţii pentru proiectare componentelor electronice.

mai mult ...

PTC Creo View Mobile

PTC Creo View Mobile

Doriţi a vizualiza instantaneu modelele 3D realizate în PTC Creo pe iPad sau iPhone. Aceasta posibilitate este disponibilă şi pentru modelele realizate în alte sisteme CAD şi apoi publicate în formate PTC Creo View. Oriunde aţi fi, PTC Creo View Mobile vă oferă acces într-un mod vizual la actualizarea datelor.

mai mult ...

PTC Creo Illustrate

PTC Creo Illustrate

PTC Creo Illustrate combină capabilitățile de ilustrarea 3D cu datele CAD asociative pentru a furniza informații grafice specifice sau de configurare - informații care să reflecte concepția actuală a produsului - pentru exploatarea, întreținerea şi menținerea produselor.

mai mult ...