Solutii Software INAS

PTC Creo View MCAD

PTC Creo View MCAD vă dă posibilitatea de a vizualiza produsele permiţând o mai bună înţelegere a produsului proiectat, şi vizualizarea de fişiere 3D MCAD, precum şi a desenelor şi documentelor.

Cele mai multe companii folosesc o varietate de instrumente pentru crearea informaţiilor de conținut digital, ce definesc sau dezvoltă un produs. Cu toate acestea, mulţi oameni care nu fac parte din sfera tehnicului au nevoie sa vizualizeze şi să înţeleagă bine aceste informaţii digitale despre produs. Asta înseamnă ca softuri de vizualizare de înaltă performanţă, şi uşor de utilizat sunt acum instrumente indispensabile.

PTC Creo VIEW MCAD, este un o serie puternică şi uşor de folosit de instrumente de proiectare, care permite oricui să investigheze modele proiectate şi să colaboreze în cadrul organizaţiei. Aceste instrumente aduc modele 3D, ansamble, desene, imagini şi documente pe ecranul computerului tau.

Informații complexe pot fi accesate rapid pentru a îmbunătăți procesul decizional şi a reduce timpul de lucru. Şi, din moment ce atât PTC Creo View ECAD cât şi PTC Creo View MCAD utilizează acelaşi cadru, utilizatorii pot folosii funcţii de intercomunicare între ECAD/MCAD. Acum, oricine poate colabora în cadrul organizaţiei şi nu numai.

Îmbunătăţeşte productivitatea permiţând utilizatorilor din ăntreaga întreprindere, să colaboreze în timp real la nivel organizat central şi să partajeze rapid şi uşor informaţii vizuale ce definesc mai bine modelul de bază - incluzând adnotări la detalii ce sunt necesare departamentelor de prelucrare şi control.

APLICAŢII

PTC Creo View Lite

PTC Creo View Lite sparge barierele în distribuţie eficientă a datelor produselor digitale, oferind tuturor utilizatorilor acces simplu la modele 3D, desene şi imagini.

 

mai mult ...

PTC Creo View Express

PTC Creo View Express oferă capabilităţi complete pentru vizualizarea şi interogarea modelelor mecanice CAD.

 

mai mult ...

PTC Creo View Mobile

Doriţi a vizualiza instantaneu modelele 3D realizate în PTC Creo pe iPad sau iPhone.

 

mai mult ...

Extensii

PTC Creo View Design Check

PTC Creo View Design Check

Cuplat cu PTC Creo View MCAD, acest modul facilitează verificarea rapidă a idei de proiectare capturată în modelul 3D, prin trasarea informaţiilor de producție (PMI) ...

mai mult ...

PTC Creo View PDF

PTC Creo View PDF

PTC Creo View PDF vă permit să colaboraţi cu întreaga dumneavoastră echipă de produs prin activarea comentariilor pe documente PDF.

 

mai mult ...

PTC Creo View Watermarker

PTC Creo View Watermarker

Ideea de a ascunde informaţii digitale printr-un simbol purtător (watermarking) este cunoscută şi utilizată de foarte multă vreme.

mai mult ...

PTC Creo View Interference Analysis

PTC Creo View Interference Analysi

Descoperirea erorilor de proiectare: cum ar fi ciocnirile sau interferențe între componentele - la începutul procesului de dezvoltare a produsului este o cerință fundamentală a oricărei companii de fabricație.

mai mult ...

PTC Creo View Animator

PTC Creo View Animator

Pentru a evalua pe deplin un proiect, inginerii trebuie să înţeleagă mişcările, rolul funcţional al oricărei piese în cadrul ansamblului şi funcţionarea ansamblului.

 

mai mult ...

PTC Creo View Adapters

PTC Creo View Adapters

PTC Creo View Adapters permite organizaţiilor să convertească rapid date tehnice de proiectare esenţiale, într-un conţinut cu aplicabilitate în procesele din aval ...

mai mult ...

PTC Creo View Toolkits

PTC Creo View Toolkits

Organizaţiile de dezvoltare a produsului au nevoie de o colaborare unică. Asta necesită uneori utilizări noi de tehnologie de vizualizare.

mi mult ...

PTC DIVISION

PTC DIVISION

Posibilitatea de utilizare, de manufacturare şi reviziile produsului sunt conduse în general dincolo de granițele geografice odată cu prototipurile fizice, care constituie obstacole majore.

 

mai mult ...