Solutii Software INAS

Creo Tolerance Analysis Extension

Pentru ca modelul 3D al produsului să poată fi corect manufacturat, este deosebit de util ca încă din faza de proiectare de detaliu să fie realizată analiza toleranțelor. Soluția Creo Tolerance Analysis Extension este bazată pe tehnologia CETOL, permițând utilizatorului să realizeze direct pe modelul 3D analize de toleranțe, să interpreteze diferite variante ale modelului 3D din punct de vedere statistic, etc.

Creo Tolerance Analysis Extension permite să analizați rapid și să documentați toleranțele geometrice pe modele CAD 3D astfel că odată fabricate, toate componentele produsului se vor potrivi în mod corect la montaj.

Creo Tolerance Analysis Extension permite să analizați cu ușurință, să vizualizați și să înțelegeți modul în care lanțurile de dimensiuni trebuie închise, permițând să includeți deviații ale procesului de prelucrare încă din faza de proiectare. Acest lucru ajută la eficientizarea procesului de verificare și validare, astfel încât să puteți optimiza produsul pentru prelucrare în vederea obținerii unui produs de calitate înaltă și reducerea timpului de lansare pe piață.

Beneficii:

  • Analizează rapid modele din punct de vedere statistic al variațiilor cât și al proceselor 6 Sigma de calitate, precum și aportul cotelor individuale și sensibilitatea în cadrul analizei
  • Permite includerea cu ușurință a toleranțelor geometrice GTOL și dimensionale direct în modelul CAD, analiza toleranțelor 1-D fiind gestionată la nivel de ansamblu
  • Îmbunătățește proiectul din punct de vedere al prelucrărilor, reduce timpul de lansare pe piață, îmbunătățește controlul calității și reduce costurile.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.