Creo Simulation Extension

Extensia Creo Simulation este soluția perfectă pentru simularea și optimizarea produselor din punct de vedere al performanței structurale, termice și de vibrații pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare al acestora, incluzând un set complet de capabilități care permit analizarea modelului prototipului virtual 3D înainte de a realiza modelul fizic.

Utilizarea aplicației Creo Simulation Extension încă din fazele de început ale procesului de dezvoltare a produsului asigură înțelegerea comportamentului și performanțelor acestuia, alocarea corespunzătoare a resurselor și în final produse de calitate superioară, realizate la timp și cu costuri reduse.

Creo Simulation Extension realizează analize structurale statice, analize modale, flambaj, contact, analize termice. Prezintă asociativitate completă între modelele CAD și modelele FEA, fără a fi nevoie de transfer între cele 2 activități.

Creo Simulation Extension furnizează informații valoroase care vă ajută sa scurtați timpul de lansare pe piață, în timp ce mărește durabilitatea, fiabilitatea și siguranța produselor. Aplicația ajută la reducerea costurilor de producție, prin reducerea necesității de prototipuri fizice.

Creo Simulation Extension permite modificarea desenelor rapid și ușor, reduce erorile și asigură procese de producție eficiente din punct de vedere al costurilor cât și alegerea corectă a materialelor, procesului de proiectare- producție aplicându-i-se astfel îmbunătățiri majore.

Creo Simulation Extension este o soluție ușor de înțeles și utilizat și se adresează în egală măsură inginerilor proiectanți cât și specialiștilor în analiză de structuri.

Beneficii:

  • Ajută utilizatorul să obțină date detaliate asupra modului în care produsul va funcționa în realitate
  • Efectuează o gamă completă de analize CAE, inclusiv static liniar, modal, flambaj, contact și analiză termică staționară
  • Crește calitatea și inovația prin compararea rapidă, în timp real a mai multor iterații și variații de proiectare
  • Scade costurile de dezvoltare prin reducerea nevoii de a crea prototipuri fizice costisitoare.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.