Solutii Software INAS

PTC Creo Simulate

Softul de simulare PTC Creo vă permite să modificaţi modelele rapid şi uşor, reduce erorile, reduce greutatea şi va asigura procese de producţie eficiente şi alegerea materialelor necesare.

PTC Creo Simulate, sau PTC Creo Simulare Extension este o soluție de analiză structurală, termică și de vibrații cu un set complet de capabilități de analiză a elementelor finite (FEA), care vă permit să analizați și să validați performanța prototipurilor virtuale 3D înainte de a face primul prototip real. Acesta vă furnizează informaţii valoroase care vă ajută sa micşoraţi timpul de lansare pe piață, în timp ce măreşte durabilitatea, fiabilitatea şi siguranţa produselor. PTC Creo Simulate şi extensia PTC Creo Simulate reduce costurile de producţie, de asemenea, prin reducerea necesităţii de prototipuri fizice.

PTC Creo Simulate permite modificarea desenelor rapid şi uşor, reduce erorile, reduce greutatea şi asigură procese de producţie eficiente din punct de vedere al costurilor cât şi alegerea materialelor potrivite.

În PTC Creo Simulate, puteți defini forțele, dar cum determinați ce valoare a forței să utilizați? Cu PTC Mathcad, puteți rezolva, analiza și documenta calcule inginerești esențiale, inclusiv forțele și condițiile la limită, înainte de a le rula într-o analiză cu element finit.

Imaginați-vă că doriți să cunoașteți cum vor reacționa arcurile de suspensie a unei mașini la un drum de proastă calitate. Dacă conducem o mașina cu 100 km/h și avem cauciucuri de 19 cm, lovim o groapa cu adâncimea de 10 cm și diametrul de 38 cm, câtă forță va fi aplicată asupra arcurilor?

Puteți calcula și afla răspunsul, utilizând ecuațiile incluse în Mathcad. Rezultatele obținute cu ajutorul soluției Mathcad, ar putea fi apoi utilizate ca valori în analiza cu element finit pentru a calcula tensiunile și deformațiile pe care arcurile le suportă în condiții definite.

Beneficii

  • Obține date detaliate care furnizează perspectivă asupra modului în care produsul va funcționa în realitate
  • Efectuează o gamă completă de analize CAE, inclusiv static liniar, modală, flambaj, contact și analiză termică staționară
  • Crește calitatea și inovația prin compararea rapidă, în timp real a mai multor iterații și variații de proiectare
  • Reduce costurile de dezvoltare prin reducerea nevoii de prototipuri fizice
  • Oferă posibilitatea validării analizei cu un solver extern, și deasemenea, mărește profunzimea capabilităților prin adăugarea extensiilor de softului PTC Creo cât și a aplicațiilor de sine stătător.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.