Creo Romania

Simulare

PTC Creo oferă o gamă largă de soluții asistate de calculator(CAE), care permit inginerilor de proiectare şi inginerilor de analiză cu element finit, să valideze diverse aspecte ale modelelor prin utilizarea directă a geometriei 3D CAD în simulări.

PTC Creo Parametric şi PTC Creo Simulate, împreună cu extensiile lor oferă un set de capabilităţi pentru a vă oferi suport în:

  • Analiză structurală, termică şi de vibraţii
  • Îmbunătăţirea proceselor de verificare şi de validare a produsului
  • Analiza toleranţelor geometrice şi documentarea acestora
  • Simulare cinematică
  • Simularea factorilor umani
  • Simularea distanţei minime şi a distanţei de conturnare
  • Rezistenşa la oboseală

Prin efectuarea analizei structurală şi termică pe prototipuri digitale 3D înainte de fabricare, puteţi obţine perspective critice asupra modului în care se va comporta piesa în condiţii reale. Acest lucru vă permite să evaluaţi alternativele, puteţi recomanda modificări de design, puteţi specifica alte materiale, puteţi controla costurile şi micşora timpul de lansare pe piață, permițând inginerilor să realizeze planificarea detaliilor de producţie înca de la începutul ciclului de proiectare şi dezvoltare al produsului. Softul nostru de simulare vă asigură că produsele companiei dumneavoastră vor fi funcţionale, sigure şi de încredere fără intervenţii ulterioare asupra produselor realizate.

PTC Creo Simulate

PTC Creo Simulate

PTC Creo Simulate, sau PTC Creo Simulare Extension, este o soluţie de analiză structurală, termică şi de vibraţii cu un set cuprinzător de capabilităţi care vă permit să studiaţi modul în prototipurile virtuale 3D ...

mai mult ...

PTC Creo Advanced Simulation Extension

PTC Creo Advanced Simulation Extension

PTC Creo Advanced Simulation - oferă un set complet de capabilităţi avansate pentru îmbunătăţirea procesului de verificare şi de validare a produselor companiei dumneavoastră.

mai mult ...

PTC Creo Mold Analysis Extension

PTC Creo Mold Analysis Extension

Proiectanţii pieselor din plastic au nevoie de acces imediat la analize ce oferă date fiabile şi uşor de înțeles pentru a obține perspective asupra prelucrabilităţii şi pentru a optimiza proiectul.

mai mult ...

PTC Creo Tolerance Analysis Extension

PTC Creo Tolerance Analysis Extension

PTC Creo Telerance vă permite să analizaţi rapid şi să documentaţi toleranţele geometrice pe modele CAD 3D, astfel că, odată fabricate, toate componentele produsului se vor potrivi în mod corect la montaj.

mai mult ...

PTC Creo Behavioral Modeling Extension

PTC Creo Behavioral Modeling Extension

Practicile de proiectare inferioare de cele mai multe ori vor creşte costurile de dezvoltare ale produsului din cauza materialului pierdut, a cheltuielilor excesive de transport şi a performanțelor slabe.

mai mult ...

PTC Creo Manikin Analysis Extension

PTC Creo Manikin Analysis Extension

Optimizarea relațiilor dintre produse şi utilizatori pot prezenta provocări pentru proiectanţii de produse într-o varietate de industrii, în special în cazul în care utilizatorii realizeaza acţiuni repetitive ...

mai mult ...

PTC Creo Mechanism Dynamics Option

PTC Creo Mechanism Dynamics Option

Ingineri nu trebuie să aştepte realizare prototipurilor fizice pentru a testa comportamentul dinamic al unui produs. Cu PTC Creo Dynamics Option, puteți simula practic forțele şi accelerațiile în sistemele cu componente mobile.

mai mult ...

PTC Creo Fatigue Advisor

PTC Creo Fatigue Advisor

Produsele supuse unor cicluri repetate de încărcare şi descărcare pot ceda, chiar dacă tensiunile sunt sub valorile de siguranţă. PTC Creo Fatigue Advisor Extension poate susține fiabilitatea produsului, permițând inginerilor să simuleze ...

mai mult ...