PTC Creo

Proiectare 3D

Astăzi, modelarea 3D este cheia spre crearea de produse inovative! Permite inginerilor să dezvolte de la o idee un concept ce poate fi mai apoi transformat într-un produs fizic de valoare.

Pentru cei mai multi producători, nu ar fi posibilă punerea în practică a diverselor idei fără un suport 3D adecvat iar dezvoltarea produsului nu ar atinge maximul de eficienţă. Alegerea corectă a unui instrument de proiectare 3D poate oferi un adevărat avantaj competitiv companiilor dezvoltatoare de produs şi nu numai. Soluţiile 3D PTC CREO pentru proiectare asigură toate aceste aspecte dar şi rapiditate, flexibilitate, o înaltă calitate a produsului şi costuri cât mai reduse.

Construit pe baza soluţiei binecunoscute, Pro/ENGINEER, prima soluţie din lume pentru modelare parametrică 3D dar totodata înglobând şi cel mai robust software de modelare 3D directă, fără a ţine cont de parametrii CoCreate, PTC CREO oferă cea mai completă soluţie, având un nivel de interoperabilitate fără precendent. Companiile nu mai sunt obligate să utilizeze numai una dintre aceste doua paradigme de design: modelare parametrică sau modelare directă. Acum, utilizând PTC CREO, companiile au libertatea de a alege soluţia care se potriveste cel mai bine procesului propriu de proiectare, sau pot chiar utiliza modelarea 3D parametrică împreună cu modelarea 3D directă, ca instrumente complementare, ce sunt extrem de optimizate pentru o anumită sarcină.

PTC oferă utilizatorilor putere maximă şi flexibilitate, toate acestea sub o singură platformă- PTC CREO

PTC Creo Parametric

PTC Creo Parametric

PTC Creo Parametric oferă cea mai largă gamă de soluţii CAD/CAM/CAE/CAID integrate pentru a vă ajuta să creaţi şi să analizaţi complet produsele dumneavoastră digitale. Modelarea 3D asociativă, caracteristică aplicaţiei PTC CREO, ajută la creşterea calităţii, la reducerea erorilor şi scurtează timpul de proiectare.

mai mult ...

PTC Creo Direct

PTC Creo Direct

PTC Creo Direct oferă posibilitatea creării de geometrie direct, fără istoric dar şi capabilităţi de editare pentru modelare mai uşoară şi mai rapidă. Interoperabilitatea perfectă între aplicaţia PTC Creo Parametric şi aplicaţia PTC Creo Direct îmbunătăţeşte eficienţa şi oferă posibilitatea schimbului de date.

mai mult ...

PTC Creo Options Modeler

PTC Creo Options Modeler

PTC Creo Options Modeler este o aplicaţie dedicată pentru crearea şi validarea ansamblurilor alcătuite din componente modulare, indiferent de gradul de complexitate. Cu ajutorul PTC CREO Options Modeler puteţi proiecta componente modulare reutilizabile, definind atât modul de interacţiune cât şi modul de asamblare.

mai mult ...