Creo Romania

Proiectare 2D

CREO oferă o gamă de soluții 2D ce ajută companiile să accelereze procesele legate de designul produsului. Fie că aveți nevoie să schițați rapid idei, sisteme complexe de diagrame, să creați concepte de design detaliate sau doriți poate să creați desene 2D după modele 3D pentru producție, Creo oferă soluția potrivită pentru a satisface nevoile dumneavoastră, indiferent de nivelul de calificare.

Soluțiile 2D CREO sunt perfect compatibile cu soluția 3D a PTC, Creo Parametric, astfel încât să nu pierdeți timp sau date valoroase dacă este nevoie să utilizați datele și în sistem 3D la un moment dat. Ușurința în utilizare, viteza, flexibilitatea și interoperabilitatea soluțiilor Creo 2D cu soluțiile Creo 3D ajută utilizatorii să obțină eficiență maximă în proiectare și respectiv productivitate.

Creo Sketch

Creo Sketch

Soluția Creo Sketch este cel mai rapid mod de a transforma o idee într-un proiect. Echipele care lucrează în dezvoltarea produsului au nevoie să captureze și să genereze cât mai multe idei și concepte sau trebuie să implice mai multe persoane ...

mai mult ...

Creo Layout

Creo Layout

Creo Layout permite realizarea de reprezentări 2D legate direct de asamblare, reprezentări care permit ulterior generarea de noi componente în ansamblu fără interferenţe. Creo Layout permite reutilizarea conceptelor 2D ...

 

Creo Schematics

Creo Schematics

Creo Schematics este o aplicație 2D stand-alone completă, utilizată pentru crearea de diagrame 2D, pentru documentarea sistemelor electrice și mecanice. Creo Schematics permite realizarea schemelor multidisciplinare 2D  într-o singură interfaţă.

mai mult ...