Noutăţi PTC Creo

PTC a lansat soluţia Performance Advisor pentru PTC Creo, un instrument de tip Administrator deosebit de util pentru vizualizarea în cadrul companiei a informaţiilor legate de performanţa hardware şi software a aplicaţiilor PTC Creo instalate. PTC Creo Performance Advisor oferă informaţii  actualizate cu privire la utilizarea aplicaţiilor PTC Creo, direct în mediul dumneavoastră.

Performance Advisor pentru PTC Creo a fost dezvoltat de către PTC pe platforma IoT proprie, ThingWorx şi va cuprinde updateuri regulate dar şi capabilităţi noi pentru a vă ajuta neîntrerupt să optimizaţi mediul de lucru PTC Creo.

Capabilităţi:

  • Investigare proactivă a problemelor de stabilitate a sistemului atât pentru un singur utilizator cât şi pentru întreaga echipă
  • Vizibilitate cuprinzătoare asupra versiunilor software în utilizare pentru un management corect al planului de upgradare a soluţiilor software curente
  • Monitorizare uşoară şi raportare a stării de funcţionare a sistemului (system health)
  • Acces rapid la statistici privind performanţa şi utilizarea soluţiilor software în cadrul organizaţiei dumneavoastră.

Acest nou instrument pus la dispoziţie de către PTC este încă o dovadă a angajamentului continuu de a transforma şi îmbunătăţi experienţa dumneavoastră în utilizarea soluţiilor software PTC.

Soluţia PTC Creo Performance Advisor este disponibilă oricărui client ce utilizează versiunile de software PTC Creo,  PTC Creo 2.0. 

 

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a conţinutului informational (content management), soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, ştiinţe ale vieţii. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 şi Russel 2000. Pentru mai multe informaţii despre PTC, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE şi PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

 

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.