Solutii Software INAS

Creo Mechanism Dynamics Option

Inginerii nu trebuie să aștepte realizarea prototipurilor fizice pentru a testa comportamentul dinamic al unui produs. Cu Creo Dynamics Option, puteți simula practic forțele și accelerațiile în sistemele cu componente mobile. În plus puteți ajusta performanța produsului dumneavoastră prin încorporarea influențelor dinamice a diferitelor componente cum ar fi arcuri, motoare, frecare şi gravitație. Creo Mechanism Dynamics Option îmbunătățește procesul de verificare, validare și încredere în design, fără realizarea prototipurilor fizice scumpe.

Beneficii:

  • Incorporează simularea arcurilor, amortizoarelor, motoarelor, frecărilor, gravitației, a transmisiilor cu roți dințate cât și simularea prin curele și încărcări dinamice pentru a evalua performanțele produsului
  • Realizarea studiilor de design pentru a optimiza performanța mecanismului, transmisie cu roți dințate, prin curele cât și profile de camă având ca date de intrare o serie de variabile, atât pentru componente de tip motor, arcuri, amortizoare, etc.
  • Realizarea anvelopelor de mișcare pentru utilizarea acestora în studiile de interferență și verificarea coliziunilor
  • Rezultatele analizelor dinamice sunt precise ajutând la proiectarea unor mecanisme mai eficiente, mai ușoare și mai robuste
  • Permite realizarea animațiilor de înaltă calitate direct din simulările dinamice
  • Reducerea timpului de dezvoltare a produsului și a costurilor ca urmare a verificării mai multor prototipuri și iterații de proiectare, alegând varianta optimă pentru proiect.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.