Solutii Software INAS

Creo Layout Extension

Pentru începerea proiectării conceptuale, multe companii utilizează instrumente CAD 2D, care le oferă suficientă viteză și flexibilitatea în realizarea modificărilor în timp ce analizează multiple alternative de proiectare. Odată cu apropierea de final a proiectului, beneficiile modelării 3D devin tot mai evidente. Compania poate în cele din urmă să dorească modele 3D solide, ca rezultate finale ale proiectului, dar încă nu doresc să-și sacrifice viteza și flexibilitatea oferită de proiectarea 2D în faza de concept.

Când proiectarea 2D este aleasă pentru faza de proiectare conceptuală, iar proiectarea 3D este opțiunea pentru proiectarea detaliată, tranziția între aceste două abordări devine esențială.

Creo Layout Extension rezolvă această problemă prin furnizarea unui mediu experimentat 2D, cu toate instrumentele 2D necesare proiectantului pentru dezvoltarea modelelor conceptuale. Are la bază aceeași tehnologie ca şi restul familiei de produse CREO, astfel aceste modele 2D pot fi refolosite ca bază pentru modele 3D fără a fi nevoie de alte date. În plus, asociativitatea între modelul 2D şi 3D poate fi păstrată opțional, asigurându-se că modificările ulterioare ale desenului 2D se reflectă automat în modelul 3D.

Beneficii:

  • Permite crearea și gestionarea geometriei 2D fără restricții
  • Reduce timpul necesar proiectării 3D datorită reutilizării geometriei 2D
  • Integrează desenele 2D cu modelele 3D

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.