Solutii Software INAS

Creo Intelligent Fastener Extension

Asamblarea elementelor de fixare, cum ar fi șuruburi, bolțuri, piulițe, șaibe, știfturi poate fi o sarcină laborioasă.

Utilizatorul trebuie să se asigure că găurile se aliniază pe piesele asamblate, că au diametrul corect și că folosesc dimensiunea corectă a elementului de asamblare.

Creo Parametric automatizează acest proces, inclusiv accesul la cataloagele complete (ANSI, DIN, și JIS), care permit utilizatorilor reducerea timpul de poziționare și asamblare a elementelor de fixare cu până la 90%.

Creo Intelligent Fastener Extension (IFX) se bazează pe această funcționalitate. Cu o bibliotecă complet personalizată, extensia deține capabilități de asamblare a elementelor de fixare fără a genera referințe de asamblare, mai multe opțiuni pentru poziționare și instrumente de validare a asamblării.

Datorită acestor caracteristici, creșteți productivitatea utilizatorilor, eliminați erorile și reduceți numărul de componente.

Beneficii:

  • Creșteți productivitatea prin automatizarea sarcinilor repetitive
  • Reduce numărul de componente datorită bibliotecilor personalizate a elementelor de fixare pentru a include specificațiile companii sau a proiectului și standardizarea lor
  • Sunt îmbunătățite fluxurile de lucru prin realizarea automată a găurilor fără referințe de asamblare cât și prin eliminarea cerinței de a alinia manual găuri de fixare care nu au referințe de asamblare
  • Îmbunătățește precizia procesului de proiectare prin funcții de validare care asigură o lungime corectă a organelor de asamblare cât și o aliniere corectă a găurilor de fixare.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.