Solutii Software INAS

PTC Creo Harness Manufacturing Extension

PTC Creo Harness Manufacturing Extension - multe companii utlizează diferite instrumente pentru a face analize electrice în vederea optimizării costurilor dar şi a greutăţii circuitelor electrice, forţând prototipul digital să treacă prin mai multe etape, la fel cum prototipul fizic trebuie creat din nou în cazul în care se fac modificări în etapele de proiectare.

Procesul de proiectare şi fabricaţie a sistemelor electrice şi a conductelor este un proces complex atât din cauza timpului de optimizare a unui circuit electric, timp care este de regula limitat din cauza necesităţii de a proiecta de obicei circuitul după un prototip fizic dar şi din cauza timpului consumat cu întocmirea documentaţiei de fabricaţie şi într-un final al producţiei.

PTC Creo Harness Manufacturing Extension aduce îmbunătăţiri majore în proiectarea 3D a traseelor de cabluri şi conducte după scheme 2D (posibil de realizat în aplicaţia PTC Creo Shematics), reducând în mod semnificativ timpul alocat generarii documentaţiei, simplificând sarcina proiectantului de a dezvolta documentaţie de fabricaţie standardizată şi eliminând necesitatea de a crea prototipuri fizice ce implică costuri considerabile.

Cu o simplă apăsare de buton în orice etapă a procesului de proiectare, cu solția PTC Creo Harness Manufacturing Extension poate fi creată documentaţia completă a întregului proces de fabricaţie, lăsând astfel mai mult timp proiectantului pentru optimizarea designului.

PTC Creo Harness Manufacturing Extension - permite o mai mare flexibilitate atunci când se lucrează cu parteneri de fabricaţie, eliminând erorile.

Beneficii PTC Creo Harness Manufacturing Extension

  • PTC Creo Harness Manufacturing Extension dispune de o interfață intuitivă, uşor de utilizat ce permite proiectanţilor realizarea documentaţiei de fabricaţie după un standard predefinit
  • PTC Creo Harness Manufacturing Extension îmbunătăţeşte eficienţa şi productivitatea utilizatorului
  • PTC Creo Harness Manufacturing Extension realizează cu uşurinţă optimizarea sistemelor pentru a accelera procesul de producţie
  • PTC Creo Harness Manufacturing Extension asigură documentaţia standardizată pentru întreg procesul de fabricaţie

Broşură PTC Creo Harness Manufacturing Extension

PTC Creo Harness Manufacturing Extention (167,8 KiB)