Solutii Software INAS

Creo Harness Manufacturing Extension

Multe companii utilizează diferite instrumente pentru a face analize electrice în vederea optimizării costurilor dar și a greutății circuitelor electrice, forțând prototipul digital să treacă prin mai multe etape, la fel cum prototipul fizic trebuie creat din nou în cazul în care se fac modificări în etapele de proiectare.

Procesul de proiectare și fabricație a sistemelor electrice și a conductelor este un proces complex atât din cauza timpului de optimizare a unui circuit electric, timp care este de regula limitat din cauza necesității de a proiecta de obicei circuitul după un prototip fizic dar și din cauza timpului consumat cu întocmirea documentației de fabricație și într-un final al producției.

Soluția aduce îmbunătățiri majore în proiectarea 3D a traseelor de cabluri și conducte după scheme 2D (posibil de realizat în aplicația Creo Shematics), reducând în mod semnificativ timpul alocat generării documentației, simplificând sarcina proiectantului de a dezvolta documentație de fabricație standardizată și eliminând necesitatea de a crea prototipuri fizice ce implică costuri considerabile.

Cu o simplă apăsare de buton în orice etapă a procesului de proiectare, cu soluția poate fi creată documentația completă a întregului proces de fabricație, lăsând astfel mai mult timp proiectantului pentru optimizarea designului.

Creo Harness Manufacturing Extension permite o mai mare flexibilitate atunci când se lucrează cu parteneri de fabricație, eliminând erorile.

Beneficii:

  • Dispune de o interfață intuitivă, ușor de utilizat ce permite proiectanților realizarea documentației de fabricație după un standard predefinit
  • Îmbunătățește eficiența și productivitatea utilizatorului
  • Realizează cu ușurinţă optimizarea sistemelor pentru a accelera procesul de producție
  • Asigură documentația standardizată pentru întreg procesul de fabricație.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.