Solutii Software INAS

Creo Flexible Modeling Extension

Creo Flexible Modeling Extension (FMX) oferă inginerilor proiectanți posibilitatea de a edita ușor și rapid datele 3D CAD native sau provenind din alte sisteme CAD, utilizând tehnici de modelare directă, în vederea simplificării modelului ce poate fi utilizat ulterior în etapele de programare CNC sau analize cu element finit, fără a schimba intenția de design a modelului original.

Extensia oferă utilizatorilor soluției Creo Parametric mai multă flexibilitate și rapiditate în modificarea geometriei existente, chiar și fară a șine cont de modul de realizare a acesteia (istoricul modelului).

Indiferent de faza proiectării produsului, dacă se dorește simplificarea geometriei în vederea realizării unei analize cu element finit, sau daca trebuie implementate modificări cerute de client în ultimul moment, Creo FMX oferă opțiunile potrivite pentru atingerea obiectivelor efficient, astfel încât procesul de proiectare a produsului să poată fi accelerat.

Creo Flexible Modeling realizează rapid modificări ale modelelor CAD non-native, inclusiv a celor importate fără informații parametrice. Prin urmare, se lucrează cu o eficiență ridicată într-un mediu multi-CAD, prin încorporarea și editatea datelor provenite din alte sisteme CAD, cu posibilitatea de-a adauga relații parametrice geometriilor importate. Datorită editării flexibile este crescută eficiența și productivitatea procesului de proiectare a produsului și a tuturor datelor ce derivă din acesta.

Extensia este inclusă în toate pachetele PTC CREO: Essentials (pachetul de bază), Essentials Plus, Essentials Premium, Essentials Team.

Beneficii:

  • Creo Flexible Modeling adaugă o nouă intenție de proiectare, păstrând în același timp caracteristicile parametrice existente;
  • Implementează rapid și cu ușurință modificările ulterioare în procesul de proiectare;
  • Istoricul original este păstrat, modificările și editările sunt salvate ca entități care pot fi modificate ulterior;
  • Interacțiunea directă cu geometria permite modificări rapide și simple pe orice model CAD 3D;
  • Utilizează funcția de recunoaștere a formei și include reguli de geometrie ce permit selecția entităților care trebuie modificate cu doar câteva click-uri în loc de a alege fiecare suprafață separat;
  • Realizează rapid modificări ale modelelor CAD non-native, inclusiv a celor importate fără informații parametrice;
  • Modifică și simplifică geometria modelelor rapid și ușor în orice stadiu al modelului fiind aplicația perfectă pentru modificări de ultim moment.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.