Solutii Software INAS

Creo Design Exploration Extension

Creo Design Exploration Extension (DEX) este un instrument dedicat ce permite investigarea rapidă și ușoară a conceptului alternativ în mediul parametric. Folosind "puncte de control" se elimină necesitatea de a gestiona mai multe versiuni de modele și permite proiectanților să revină la o variantă sau alta în procesul de proiectare.

Permite utilizatorilor să evalueze rapid și eficient alternative de proiectare și să determine cea mai eficientă abordare de modelare. Mai mult decât atât, în cazul în care un utilizator sesizează că modul de abordare nu este cel mai eficient, se poate reveni rapid înapoi la o salvare de tip ''punct de control" fără a remodela modelul. Prin implementarea unui proces de proiectare progresiv, simplifică fluxul de lucru de la săptămâni la zile.

Cu ajutorul noii soluții, schimbarea conceptului unui produs și explorarea ideilor noi nu mai este acum o provocare tehnică, nici chiar atunci când se dezvoltă sisteme complexe cu mai multe componente interdependente. Fără Design Exploration Extension (DEX), acest proces implică însă salvarea unei copii de siguranță a modelelor în dosare ad-hoc, o închidere repetată și ștergerea sesiunii, revizuirea manuală și revizuirea iterațiilor până la luarea unei decizii. Soluția Design Exploration Extension (DEX) este deci cheia reușitei dumneavoastră!

Beneficii:

  • Cu ajutorul noii soluții Creo Design Exploration Extension (DEX), explorați modificări de proiectare în condiții de siguranță, fără a risca conceptele originale
  • Permite dezvoltarea simultană a diferitelor idei și evaluarea tuturor opțiunilor înainte de luarea deciziilor finale
  • Elimină duplicarea manuală a datelor cât și nevoia de ștergere a sesiunii pentru încărcarea și reîncărcarea diferitelor versiuni
  • Puteți evalua proiectul interactiv, utilizând puncte de control și o structură arborescentă
  • Permite să reveniți la o variantă sau alta a proiectului cu minim de efort

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.