PTC Creo Behavioral Modeling Extension

Nu ar fi grozav dacă soft-ul de proiectare asistată de calculator ar determina automat cel mai bun design? Gândiți-vă la timpul și efortul pe il veți salva!

Modul ideal este atunci când ingineria poate să încorporeze cerințele de proiectare din lumea reală, chiar și pentru mai multe obiective, în cadrul modelului digital. Se urmărește ca aceste criterii să fie mereu îndeplinite în cadrul procesului de dezvoltare a produsului.

Exact acest lucru îl realizează PTC Creo Behavioral Extension ( BMX ), prin oferirea de capabilități cheie: studii de design, modele inteligente, precum și un mediu deschis care utilizează rezultatele calculate în programele externe și nu numai. Capabilitățile puternice de optimizare a proiectării ajută la îmbunătățirea realizării reprezentărilor detaliate, a ingineriei inverse și a procesului de verificare și de validare, prin susținerea inițiativelor robuste de proiectare. 

Soluția PTC Creo Behavioral Modeling elimină costurile de dezvoltare ale produsului asociate materialului utilizat pentru modelele de testare, reducând totodata și cheltuielile excesive de transport.

Cu PTC Creo Behavioral Modeling Extension optimizarea proiectarii produsului devine realitate, aplicația de proiectare adresându-se în primul rând inginerilor ce doresc un proces optimizat de proiectare și  posibilitatea de a utiliza instrumente puternice ce iau in calcul toate cerintele de proiectare pentru a aduce produsul la un maxim de optimizare.

Beneficii PTC Creo Behavioral Modeling Extension

  • PTC Creo Behavioral Modeling Extension încorporează cerințele de proiectare în modele pentru a rezolva problemele de optimizare ce implică obiective multiple de proiectare și care îndeplinesc perpetuum criteriile de performanță 
  • PTC Creo Behavioral Modeling Extension evaluează sensibilitatea modelului pentru a înțelege efectele schimbărilor asupra obiectivelor de proiectare
  • PTC Creo Behavioral Modeling Extension oferă posibilitatea de a integra rezultatele cu aplicații externe
  • PTC Creo Behavioral Modeling Extension permite luarea în considerare a tuturor cerințelor de proiectare, indiferent de metoda de modelare, pentru a realiza modele optime

Broşură PTC Creo Behavioral Modeling Extension

PTC Creo Behavioral Modeling Extension (277,2 KiB)