Solutii Software INAS

Creo Advanced Assembly Extension

Creo Advanced Assembly Extension (AAX) sporește productivitatea în proiectarea de ansamble mari, complexe, cu facilități pentru planificarea procesului de asamblare, utilizând construcția de tip “top-down”. Combinarea acestor facilități puternice conduce eficient informația aferentă ansamblelor, simplificând fluxul de informații de la proiectare până la fabricație.

Ajută utilizatorii să simplifice modele complexe și permite dezvoltarea avansată a conținutului cu un control mai bun, propagarea intenției de proiectare și integrare cu întreg sistemul.

Folosind funcțiile avansate de proiectare top-down, Creo Advanced Assembly simplifică procesul de ansamblare prin utilizarea funcției “skeleton” ce permite proiectarea componentelor în contextul întregului ansamblu, ajutând la obținerea variantei optime, inclusiv pentru proiectele personalizate, într-un timp redus. Ca urmare, gestionarea diferitelor relații între componente este simplificată.

Modelele proiectate cu ajutorul extensiei includ informații despre criteriile de proiectare și asamblare utilizate, ce pot fi transmise cu ușurință către sectorul de fabricație. Creo Advanced Assembly Extension poate genera variante alternative de design, cu componente și ansambluri interschimbabile, care sa permită personalizarea și customizarea rapidă a produsului final. Include facilități pentru crearea de modele tipizate, precum și șabloane pentru documentarea tehnică și managementul componentelor din ansamblu.

Include posibilități de creare de desene de ansamblu și procese de fabricație, incluzând detalii și instrucțiuni de fabricație, montaj, reparare și întreținere. Permite planificarea si gestionarea ansamblurilor de mari dimensiuni, plecând de la scheletul general al ansamblului. Permite accesarea rapidă a ansamblelor complexe utilizând reprezentări simplificate predefinite și include facilități de generare rapidă a reprezentărilor simplificate personalizate, în vederea reducerii accesului la informațiile tehnice punctuale din ansamblu.

Include instrumente de selecție și creare rapidă și eficientă a interfețelor de asamblare, care permit planificarea și includerea rapidă în ansamblu a componentelor standardizate, precum și a componentelor personalizate anterior create. Permite crearea și controlul interfețelor între componente și subansambluri, dar și crearea de modele unidirecțional asociative, care permit propagarea modificărilor survenite asupra modelului părinte, precum și modificări asupra modelului activ.

Permite accesul, vizualizarea și modificarea referințelor de control, în vederea prevenirii unor erori în producție, permite realizarea de reprezentări grafice a interdependențelor dintre componente, care să redea informații asupra modului de propagare al modificărilor în interiorul ansamblului.

Include posibilități de identificare rapidă a referințelor circulare din interiorul ansamblului și permite crearea documentației complete a procesului, inclusiv a necesarelor de componente și materiale (BOM), asociative pentru fiecare pas de asamblare. Include facilități de recunoaștere rapidă a componentelor prin coduri de culori distincte și personalizabile.

Beneficii:

  • Permite îmbunătățirea performanței prin simplificarea ansamblurilor mari. Utilizarea funcțiilor de proiectare top-down permit asamblarea cu ajutorul structurii de tip “skeleton” oferind un control și o flexibilitate mai bună a întregului ansamblu
  • Realizați modificări cu încredere, știind că toate aceste informații sunt propagate în mod automat de la proiectare până la fabricație
  • Ajută la personalizarea produselor rapid și eficient în funcție de cerințele impuse de clienți
  • Sprijină inițiativa firmelor care lucrează pe bază de comandă, oferind o calitate mai bună, produsele personalizate pentru clienți mai rapid și la costuri mai mici decât concurența dumneavoastră
  • Poate dezvolta în același timp un produs prin colaborarea eficientă a proiectului între mai mulți proiectanți
  • Realizează într-un mod eficient instrucțiuni de proces și sesizează din timp erorile de producție
  • Gestionează și controlează referințele și dependențele.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare contactaţi office@inas.ro sau completaţi formularul de cerere ofertă.