Bentley ConstructSim Work Package Server

ConstructSim Work Packaging Server - Soluție de gestionare a etapelor de lucru

Soluţia ConstructSim Work Packaging Server simplifică procesul de gestionare a etapelor de lucru prin transformarea datelor de proiect în sarcinile de construcție în mod automat.

Se poate integra modelul de proiect cu cel de construcţie precum şi datele de resurse pentru planul de execuţie, fiind mult mai bine gestionate etapele de inginerie, de construcție și de instalare.

Prin intermediul soluţiei ConstructSim Work Packaging Server se pot mobiliza echipajele pe  orice dispozitiv pentru a colecta actualizări de pe teren. In cele din urmă, se pot stabili procese repetabile in toate proiectele, fapt care permite schimbul de informații în timp real între echipele de proiectare și construcție. Prin aceste etape bine definitivate, se poate reduce costuril total de instalare cu până la 10%.

Prin utilizarea soluţiei ConstructSim Work Packaging Server se poate ȋmbunătăți vizibilitatea în etapa de construcție prin intermediul etapelor avansate de lucru  cu ambalaje de lucru.  ConstructSim Work Packaging Server este singura soluţie care susține noua metodologie de lucru „Construction Industry Institute’s” (CII) şi „Construction Owners Association of Alberta’s” (COAA). Advanced Packaging Constructii Industry Institute (CII) constructii Proprietarii de Asociația Alberta (COAA).

ConstructSim Work Packaging Server reprezintă o punte de comunicare între proiectare, inginerie, construcții și predarea pentru a permite o livrare consistentă și eficientă a proiectelor.

ConstructSim Work Packaging Server permite: ȋnregistrarea progreselor de construcție de înregistrare printr-o interfață bazată pe Web şi tablouri de bord; interoperabilitate - importul și gestionarea datelor din cadrul modelelor, sisteme de management de inginerie, programe, estimări și sistemele ERP; recunoaşterea impactului schimbării și de a anticipa diferite problemele; mobilizarea echipajelor de pe orice dispozitiv cu tehnologie cloud; planificarea etapelor de lucru cu ajutorul soluţiei ConstructSim Planner.

Capabilități:

  • Integrarea și urmărirea progresului lucrărilor de construcție
  • Gestionarea datelor de construcție și de instalare
  • Progresul, organizarea și gestionarea datelor de inginerie
  • Examinarea rapoartelor de inginerie, de stare a construcției și tablouri de bord