CARIERĂ

Posturi disponibile:

Reprezentanți Vânzări

Reprezentanți Vânzări

Dacă ești vânzător bun, pasionat de tehnologie. Dacă iți plac provocările și competiția. Te vrem în echipa INAS (Craiova office sau work-from-home în Timișoara, București, Brașov, Sibiu).

mai mult ...

Ingineri CAD

Ingineri CAD

Responsabilitatea inginerului CAD este aceea de a ajuta clienții să rezolve probleme complexe utilizând soluții software CAD/CAM/CAV. Poziția de inginer CAD implică lucrul îndeaproape cu clienții și echipa tehnică ce oferă suport consultativ. Totodata implică abilitatea de cercetare și de găsire de soluții la o largă varietate de probleme. În funcția de inginer CAD veți fi un membru cheie al unei echipe pozitive și dinamice de ingineri implicați în rezolvarea problemelor complexe ale clienților.

mai mult ...

Ingineri CAE-CFD

Ingineri CAE-CFD

Responsabilitatea inginerului CAE-CFD este aceea de a ajuta clienții să rezolve probleme complexe utilizând soluții software CAE. Poziția de inginer CAE-CFD implică lucrul îndeaproape cu clienții și echipa tehnică ce oferă suport consultativ. Totodata implică abilitatea de cercetare și de găsire de soluții la o largă varietate de probleme. În funcția de inginer CAE-CFD veți fi un membru cheie al unei echipe pozitive și dinamice de ingineri implicați în rezolvarea problemelor complexe ale clienților.

mai mult ...

Ingineri CAE-FEA

Ingineri CAE-FEA

Responsabilitatea inginerului CAE-FEA este aceea de a ajuta clienții să rezolve probleme complexe utilizând soluții software CAE. Poziția de inginer CAE-FEA implică lucrul îndeaproape cu clienții și echipa tehnică ce oferă suport consultativ. Totodata implică abilitatea de cercetare și de găsire de soluții la o largă varietate de probleme. În funcția de inginer CAE-FEA veți fi un membru cheie al unei echipe pozitive și dinamice de ingineri implicați în rezolvarea problemelor complexe ale clienților.

mai mult ...

Ingineri CAE-Electromagnetics

Ingineri CAE-Electromagnetics

Responsabilitatea inginerului CAE-Electromagnetics este aceea de a ajuta clienții să rezolve probleme complexe utilizând soluții software CAE Electromagnetics. Poziția de inginer CAE-Electromagnetics implică lucrul îndeaproape cu clienții și echipa tehnică ce oferă suport consultativ. Totodata implică abilitatea de cercetare și de găsire de soluții la o largă varietate de probleme. În funcția de inginer CAE-Electromagnetics veți fi un membru cheie al unei echipe pozitive și dinamice de ingineri implicați în rezolvarea problemelor complexe ale clienților.

mai mult ...

Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre în viitor, vă rugăm să trimiteți un CV însoțit de o scrisoare de intenție la adresa office@inas.ro.