INAS Blog

Creo 8.0 - Un nou mod de a proiecta!

Astăzi, mai mult ca oricând, se așteaptă de la echipele de proiectare să creeze produse mai eficient și mai rentabil, fără a sacrifica inovația sau calitatea. Din fericire, Creo oferă cea mai scalabilă gamă de pachete și capabilități de dezvoltare a produselor CAD 3D de pe piața actuală.

Creo 8.0 a adus inovații în domeniile designului generativ, simulării în timp real, designului multibody precum și în domeniul manufacturării aditivate! Putem să ducem produsele de la stadiul de concept la stadiul de prototip digital în mod eficient, precis și intuitiv cu ajutorul lui Creo.

Cu Creo 8.0, PTC demonstrează pe deplin abilitățile de a adăuga capabilități noi și convingătoare la un set de instrumente deja existent, robust, folosind parteneriate inteligente pentru a-și extinde capabilitățile și mai mult.

Generative Design

Creo 8.0 introduce capabilități inovatoare în domeniul designului generativ bazat pe inteligență artificială. Noua extensie Generative Topology Optimization (GTO) și extensia Generative Design (GDX) bazate pe cloud vă permit să dezvoltați modele de calitate superioară, cu costuri mai mici, care funcționează mai bine în lumea reală. GTO vă ajută să optimizați designul pentru un anumit material și proces de fabricație, în funcție de cerințele și constrângerile dvs., iar GDX vă permite să dezvoltați simultan numeroase studii cu o varietate de materiale și procese. Ambele extensii funcționează perfect în mediul de design Creo pentru a spori productivitatea. Putem explora cele mai bune designuri în cel mai scurt timp cu putință cu ajutorul Generative Design.

Simulare în parteneriat cu Ansys

Parteneriatul PTC Ansys a revoluționat designul bazat pe simulare cu Creo Simulation Live. Simulation Live oferă designerilor mijloace de a încorpora simularea la începutul procesului de proiectare, utilizând în timp real analiza structurală, modală, termică și a fluxului de fluid pentru a repeta și a modifica proiectele lor. Creo Simulation Live este un instrument de simulare de înaltă fidelitate și de înaltă precizie, ce pune la dispozitie soluțiile Ansys încorporate în CREO. Creo Simulation Live este conceput special pentru ca inginerii să analizeze performanța prototipurilor 3D înainte de a le produce în lumea reală. Creo-Ansys Simulation vine cu caracteristici complete și folosește capabilitățile Ansys pentru analize termice, structurale și modale, permițând inginerilor să ia decizii informate pe măsură ce își perfecționează designul.

Additive Manufacturing

CREO 8.0 oferă îmbunătățiri ale extensiei Creo Additive Manufacturing, de acum putem adăuga lattice-uri bazate pe algoritmul de triangulare Delaunay. Software-ul identifică și urmărește muchiile, ceea ce înseamnă că lattice-urile vor fi generate mai rapid și mai exact. În plus, îmbunătățirile aduse pe partea de generare a celulelor oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate atunci când creează structuri de tip lattice.

Creo 8.0 oferă îmbunătățiri semnificative în fabricarea asistată de computer (CAM – Computer-Aided Manufacturing), inclusiv suport pentru mașinile de tip Swiss Type, capacitatea de a seta mai multe poziții „Go Home” pentru mașinile mai complexe care oferă această facilitate și îmbunătățiri ale UI (User Interface) pentru funcția de sincronizare. Aceste capabilități nu numai că ne ajută să creăm modele mai bune pentru procesul de fabricație, dar îmbunătățesc considerabil productivitatea utilizatorului.

Înapoi