Servicii Cloud SACS

Câștigați mai multe proiecte și sporiți-vă performanța folosind puterea serviciilor cloud. 

Servicii de scenariu pentru analiza turbinei eoliene SACS

Obțineți conformitatea completă a codului de proiectare luând în considerare toate scenariile de încărcare posibile într-o fracțiune din timpul necesar pentru desktop. Folosind Serviciile de scenariu pentru turbina eoliană SACS, sute de cazuri de încărcare pot fi executate în paralel pe cloud. Obțineți economii de timp de 10 ori sau mai mult prin utilizarea puterii de calcul nelimitate a cloud-ului. rămâi conectat oriunde te duci.

Servicii mobile

Crearea, răspunsul și abordarea RFI-urilor și a problemelor legate de construcții au devenit mai ușoare cu aplicația mobilă Structural Navigator. Conceput pentru a funcționa pe telefon sau tabletă și pe toate platformele majore, accesul la modelele și datele dvs. de design este disponibil când și cum aveți nevoie de acestea. Integrarea directă cu ProjectWise Projects permite accesul ușor la conținutul și problemele gestionate ale proiectului. Folosiți Structural Navigator pentru a vizualiza, edita, interoga și marca cu ușurință proiectele dvs. 3D și rămâneți conectat oriunde mergeți.

Capabilități

Extindeți-vă puterea de calcul dincolo de desktop

  • Analizați modele mari și cu calcul intensiv pe cea mai recentă versiune a cloud-ului folosind hardware de ultimă generație fără a vă consuma lățimea de bandă a desktopurilor. Setul complet de rezultate de analiză și proiectare din analiza cloud poate fi descărcat pentru post-procesare detaliată pe desktop.

Reduceți semnificativ timpul de analiză

  • Utilizați puterea de calcul practic nelimitată din cloud Azure și rulați sute de cazuri de încărcare în paralel, reducând potențial timpul de calcul de 10 ori. Efectuați o analiză cuprinzătoare a tuturor condițiilor de încărcare necesare într-o fracțiune din timpul pe care l-ar fi luat pe un desktop sau pe un server local.

Vizualizați, interogați și marcați modele structurale 3D folosind un dispozitiv mobil

  • Navigați pe modele 3D utilizând comenzi de zoom, rotire, panoramare, parcurgere și cursă și interogare a membrilor pentru toate valorile proprietății. Verificați cu ușurință ciocnirile dintre obiecte și adăugați marcaje cu starea, data scadenței, part.