SACS Pile Structure Design

Software de proiectare a interacțiunii structurii din piloți

Proiectați fundații sigure pentru structuri offshore folosind SACS Pile Structure Design. Acest lucru ajută la accelerarea conformității cu codurile internaționale de proiectare pentru țiței și gaze și structurile platformelor de turbine eoliene supuse sarcinilor de mediu și mecanice. Reduceți riscul de oboseală a fundațiilor prin determinarea răspunsului din sarcinile ciclice de mediu.

Creați în mod eficient modele sigure și de înaltă calitate, cu mediul ușor de utilizat în structura SACS Pile.

  • Accelerați-vă analiza printr-o analiză a interacțiunii structurilor de grămadă complet cuplate a structurilor offshore cu suporturi multiple fixe în mediul SACS integrat

  • Sporiți siguranța prin evaluarea capacității solului de a rezista la sarcini de lucru și structurale extreme

  • Liniarizarea eficientă a fundațiilor pentru analiza dinamică prin generarea automată de super-elemente de fundație

  • Îmbunătățiți siguranța în zonele seismice, luând în considerare capacitatea redusă a solului datorită efectelor de lichefiere

SACS Pile Structure Design este disponibil ca modul suplimentar pentru oricare dintre suitele SACS Offshore Structure.

 

Capabilități

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Gestionați mai multe analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun. Treceți automat datele de la un pas de analiză la altul, încorporând metodologii standard din industrie. Simplificați gestionarea modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectelor cu fluxuri de lucru automatizate.

Calculați lichefierea solului

  • Contabilizați capacitatea redusă a solului în zonele seismice prin variația proprietății de rigiditate a solului cu încărcarea cutremurului.

Modelează fundații folosind super-elemente

  • Modelează cu precizie efectele de cuplare ale deplasărilor și rotațiilor prin generarea unei matrice 6X6 complet cuplate pentru fiecare grup de grămadă. Folosiți super-elemente de grămadă pentru a lineari o fundație grămadă pentru analiza modală.

Modelează straturile și proprietățile solului

  • Analizați comportamentul structurilor suportate de grămadă supuse uneia sau mai multor condiții de încărcare statică. Aplicați răspunsul grămezii / solului specificat de utilizator la sarcinile axiale, laterale și torsionale aplicate la capul grămezii prin curbe de deviere a sarcinii neliniare.

Broșuri

   SACS

   Proiecte - Studii de caz