SACS Offshore Structure - Soluții de analiză structurală offshore

SACS Offshore asigura respectarea codurilor de proiectare offshore în structura. Permite îmbunătățirea proiectării pentru siguranța operațională prin impactul navei și analiza obiectelor scăzute și minimizarea riscurilor prin generarea de încărcare specifică offshore. Vizualizați răspunsul structural complex prin analiza grafică interactivă a analizei de oboseala. Evitați refacerea și întârzierile de proiect colaborând cu echipele de arhitectură navală prin integrarea cu MOSES.

Permite îmbunătățirea procesului de analiză și proiectare pentru toate tipurile de structuri offshore utilizând capabilități specifice offshore SACS integrate. 

Alegeți versiunea care se aliniază nevoilor proiectului:

  • SACS Offshore Structure - Economisiți timp cu ajutorul librăriei, pentru a crea modele de înaltă fidelitate pentru fiecare fază a procesului de proiectare, de la inițial până la proiectarea finală, și reproiectați pentru extensia ciclului de viață. Simplificați managementul și analiza modelelor complexe prin fluxuri de lucru structurale automate

  • SACS Offshore Advanced - Produceți optimizare de calitate superioară pentru structuri fixe și plutitoare extinzând structura SACS Offshore Structure cu capacitatea de analiză a încărcării vântului

  • SACS Offshore Enterprise - Creați proiecte potrivite, extinzând SACS Offshore Advanced cu încărcare de unde pentru a completa o gamă completă de capabilități pentru analiza structurală statică și analiza părții superioare și pentru analiza învelișului, a debarcaderelor și a structurilor delfin.

Capabilități

Analiza structurilor offshore

  • Preziceți comportamentul unei platforme sau structuri de top cu analize complete, incluzând efecte neliniare, dinamice și complete de impact. Utilizați module integrate pentru modelarea interacțiunii stâlpi-sol și aplicați încărcări de vânt, val, seismic, impactul navei, obiect aruncat și explozii.

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Gestionați mai multe analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun. Treceți automat datele de la o etapă de analiză la alta, încorporând metodologii standard pentru industrie. Simplificați managementul modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectării cu fluxuri de lucru automatizate.

Asigurați respectarea codurilor de proiectare offshore

  • Asigurați conformitatea structurală folosind verificări încorporate. Filtrați rezultatele pentru condiții critice. Optimizați designul și configurația pentru a respecta numeroase coduri internaționale actuale și anterioare, inclusiv API, AISC, CE, ISO, DNV și Norsok. Livrați documentația de conformitate.

Broșuri

   SACS

   Proiecte - Studii de caz