SACS Fatigue

Software pentru evaluarea și reproiectarea duratei de viață la oboseală a structurilor offshore

Permite evaluarea duratei de viață la oboseala a structurilor offshore. Minimizați riscul de eșec din cauza sarcinilor ciclice cu o gamă largă de analize de oboseală specifice în larg, inclusiv vânt, val, spectral, istoric de timp și determinist. Asigurați-vă conformitatea aplicând proiectarea și analiza automată, complet incluzivă și interactivă a oboselii. Economisiți timp cu partajarea datelor prin integrarea completă a software-ului cu SACS Offshore Structure.

Oboseala SACS vă ajută să reduceți riscul efectuând evaluarea deteriorării oboselii pentru modele noi sau modele existente. Alegeți versiunea care se potrivește nevoilor dvs. de proiect.

  • Fatigue – Obțineți în mod eficient conformitatea codului de proiectare cu calcule specifice în larg pentru factori de concentrație de stres complexe, variabili
  • Fatigue Advanced Dynamic Response – Economisiți timp și evitați erorile prin extinderea oboselii SACS cu analiza integrată a forțelor dinamice, inclusiv oboseala spectrală și extremă a vântului
  • Fatigue Advanced Wave Response –  Evitați timpul și riscul multiplelor medii de modelare prin extinderea SACS Fatigue cu analiză integrată a sarcinii de undă, inclusiv efecte de undă extreme
  • Fatigue Enterprise – Evaluați rapid și cuprinzător viața de oboseală cu Fatigue Enterprise, care combină capacitățile de Fatigue Advanced Dynamic Response și Fatigue Advanced Wave Response

SACS Fatigue, Fatigue Advanced Dynamic Response, Fatigue Advanced Wave Response și Fatigue Enterprise sunt disponibile ca module de completare pentru oricare dintre suitele SACS Offshore Structure.

Capabilități

Evaluează răspunsul dinamic cu analiza spectrală și raspunsul in timp

  • Determinați durata de viață a oboselii prin analiza structurală completă a solului neliniar și prin analiza dinamică a oboselii din spectrul / timpului. Efectuați calcule spectrale de oboseală a vântului, inclusiv efectele rafale și corelația spațială. Determinați deteriorarea oboselii datorată acțiunii valurilor în timp.

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Gestionați mai multe analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun. Treceți automat datele de la un pas de analiză la altul, încorporând metodologii standard din industrie. Simplificați gestionarea modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectelor cu fluxuri de lucru automatizate.

Calculați viața prin efectul de oboseală

  • Respectați codurile de proiectare offshore prin calcularea factorilor complexi de concentrație de tensiune variabilă utilizând rețelele automate de îmbinare sau regulile SCF predefinite din industrie. Evaluează oboseala vântului și a valurilor folosind curbe S-N standard sau definite de utilizator.

Reproiectați structurile cu date de oboseală

  • Optimizați durata de viață a oboselii articulațiilor tubulare utilizând reproiectarea interactivă a oricărei articulații prin variația datelor structurale și a parametrilor de oboseală. Luați în considerare analiza istoricului de timp în timpul reproiectării oboselii articulare.

Broșuri:

   SACS

   Proiecte - Studii de caz