SACS Collapse

Software neliniar de analiză a colapsului

Determina limitele structurale de funcționare a structurilor offshore. Reduceți riscul de defecțiune structurală din cauza sarcinilor extreme din condițiile de mediu sau a evenimentelor accidentale cu o analiză completă a plasticului pentru proiectarea inițială, a certificării și a cazului de siguranță. Accelerează fluxul de lucru pentru a efectua analiza completă a colapsului plastic al unei structuri utilizând datele standard de intrare pentru analiza SACS. Îmbunătățiți integritatea datelor, deși integrarea completă cu suitele SACS care nu necesită nicio modelare nouă.

Determinați un rezultat precis al proiectării colapsului pentru structurile offshore cu analiza elementelor finite neliniare ușor de utilizat în SACS Collapse.

Permite:

  • Identificarea cu ușurință mecanismele de eșec din evenimente, cum ar fi împingerea, impactul navei, obiectul scăzut și încărcarea exploziei;

  • Economisire de timp și reducerea erorilor modelând atât structura, cât și fundația într-un singur mediu;

  • Îmbunătățirea preciziei predicției performanței structurii de la efectele dinamice prin cuplarea cu modulul SACS Dynamic Response.

SACS Collapse este disponibil ca modul suplimentar pentru oricare dintre suitele SACS Offshore Structure.

Capabilități

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Gestionați mai multe analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun. Treceți automat datele de la un pas de analiză la altul, încorporând metodologii standard din industrie. Simplificați gestionarea modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectelor cu fluxuri de lucru automatizate.

Efectuați analize elasto-plastice multi-liniare

  • Automatizați o predicție precisă a comportamentului structural neliniar și a răspunsului elasto-plastic de deformare mare a platformelor și a structurilor de grămadă. Specificați analiza pentru a ține cont de flexibilitatea conexiunii tubulare. Definiți elemente de sprijin neliniare.

Efectuați analize de colaps offshore

  • Efectuați o analiză plastică completă a oricărei structuri offshore, inclusiv efectele din impulsuri și încărcarea bazată pe timp. Vizualizați progresul eșecului, plastificarea treptată și mecanismul de colaps cu rezultate afișate grafic.

Broșuri:

   SACS

   Proiecte - Studii de caz