OpenWindPower Fixed Foundation

Permite explorarea alternativelor de proiectare pentru structuri eoliene offshore sigure și rentabile. Economisiți timp cu instrumente complete și automatizate pentru a determina răspunsul la încărcare de mediu și mecanic. Reduceți riscurile cu o analiză integrată pentru prezicerea oboselii și a sarcinilor extreme pentru substructuri și fundații neliniare. Reduceți timpul de rulare pentru numărul mare de simulări ale istoricului de timp necesare pentru analizele de oboseală și rezistență prin distribuția pe mai multe nuclee de procesor.

Îmbunătățiți procesul de proiectare a turbinelor eoliene offshore cu analize atât în câmp cuplat cât și necuplat. 

Permite optimizarea interacțiunii dintre fundații și turbine eoliene prin interfață cu software terț, GH Bladed și FAST aeroelastic, pentru a contura cuplarea completă între val, vânt și încărcarea mecanică indusă de vânt pentru o analiză a răspunsului multimodal.

Reduceți riscul cu o analiză precisă a efectelor undelor aleatorii și ale vântului prin generarea de sarcină statică echivalentă
Îmbunătățiți eficiența analizei utilizând pașii de timp selectați automat de software sau prin creșteri de timp specificate de utilizator.

Proiectați în mod eficient structuri de turbină marină pentru energia mareelor cu ajutorul procesului decuplat GH Tidal Bladed și OpenWindPower Fixed Foundation

Capabilități

Analizați structurile offshore

  • ​Preziceți comportamentul unei platforme sau a unei structuri de top cu analize cuprinzătoare, inclusiv efecte neliniare, dinamice și de impact complete. Utilizați module integrate pentru a modela interacțiunea piloți-sol și aplicați vânt, val, seismic, impactul navei, obiectul scăzut și încărcăturile de explozie.

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Gestionați mai multe analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun. Treceți automat datele de la un pas de analiză la altul, încorporând metodologii standard din industrie. Simplificați gestionarea modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectelor cu fluxuri de lucru automatizate.

Asigurați conformitatea cu codurile de proiectare offshore

  • Asigurați-vă conformitatea structurală utilizând verificarea încorporată. Filtrează rezultatele pentru condiții critice. Optimizați proiectarea și configurația pentru conformitatea cu numeroase coduri internaționale actuale și anterioare, inclusiv API, AISC, EC, ISO, DNV și Norsok. Furnizați documentația de conformitate.