Soluții de analiză structurală și design offshore

Obțineți respectarea structurii offshore mai rapid cu cea mai cuprinzătoare și actualizată acoperire a codurilor de proiectare internaționale disponibile. Îmbunătățirea calității proiectării și prezicerea performanțelor structurale offshore folosind un mediu de analiză unificat care permite explorarea eficientă a alternativelor. Simplificați procesele cu fluxuri de lucru structurale automate pentru a aplica analize specializate esențiale pentru orice proiect offshore, inclusiv:

  • Analiza structurală neliniară
  • Analiza dinamică a răspunsului datorită încărcărilor de mediu
  • Analiza efectelor de impact
  • Analiza sarcinilor accidentale severe

SACS Offshore Structure

SACS Offshore Structure
Optimizarea modelului pentru a asigura conformitatea, a înțelege comportamentul și a prezice cu exactitate performanța tuturor tipurilor de structuri offshore.
 
 

OpenWindPower Fixed Foundation

OpenWindPower Fixed Foundation
Explorarea opțiunilor de proiectare, înțelegerea comportamentului și prezicerea cu exactitate a performanțelor structurale ale platformelor ferme eoliene în larg.
 
 

SACS Fatigue

SACS Fatigue
Reducerea riscului de eșec structural provenit din exterior. Obținerea calculelor de oboseala detaliate ale duratei de viață pentru structura de petrol, gaze și vânt.
 
 

SACS Collapse

SACS Collapse
Respectarea cerințelor de proiectare a carcasei de siguranță pentru structurile din larg, identificând mecanismele de avarie.
 
 
 

SACS Pile Structure Design

SACS Pile Structure Design
Reducerea riscului de eșec pentru fundațiile de structură offshore cu ajutorul unui software de analiză neliniara a interacțiunii solului cu piloții/stâlpii.
 
 

Servicii Cloud SACS

SACS Cloud Services
Profitați de calculul, datele și puterea de colaborare a serviciilor cloud.