OpenWindPower Fixed Foundation

Explorează alternative de proiectare pentru structuri eoliene offshore sigure și rentabile cu OpenWindPower Fixed Foundation. Economisiți timp cu instrumente complete și automatizate pentru a determina răspunsul la încărcarea de mediu și mecanic. Reduceți riscurile cu o analiză integrată pentru prezicerea oboselii și sarcinilor extreme pentru substructuri și fundații neliniare. Reduceți timpul de rulare pentru numărul mare de simulări ale istoricului de timp necesare pentru analizele de oboseală și rezistență prin distribuția pe mai multe nuclee de procesor.

 

Îmbunătățiți procesul de proiectare a turbinelor eoliene offshore cu analize atât cuplate cât și cuplate. Permite:

  • Optimizarea interacțiunii dintre fundații și turbine eoliene prin interfață cu software terță parte, GH Bladed și FAST aeroelastic, pentru a contura cuplarea completă între val, vânt și încărcarea mecanică indusă de vânt pentru o analiză a răspunsului multimodal;  
  • Reducerea riscului cu o analiză exactă a efectelor undelor aleatorii și a vântului prin generarea de sarcină statică echivalentă; 
  • Îmbunătățirea eficienței analizei utilizând pașii de timp selectați automat de software sau prin creșteri de timp specificate de utilizator; 
  • Proiectarea în mod eficient structuri de turbină marină pentru energia mareelor cu procesul de decuplare a fundației fixe GH Tidal Bladed și OpenWindPower. 

Capabilități

Analiza structurilor offshore

  • ​Permite prezicerea comportamentul unei platforme sau a unei structuri de top cu analize cuprinzătoare, inclusiv efecte neliniare, dinamice și de impact complete; Utilizarea modulelor integrate pentru a modela interacțiunea piloți sol și aplicarea de vânt, val, seism, impactul navei, aruncarea de obiecte și încărcături de explozie.

Automatizarea fluxurilor de lucru structurale offshore

  • Permite gestionarea mai multor analize cu șabloane personalizabile care lucrează dintr-un model structural comun; Trecerea automată a datelor dintr-un pas de analiză în altul, încorporând metodologii standard din industrie; Simplificarea gestionarii modelelor mari și complexe pentru explorarea proiectelor cu fluxuri de lucru automatizate.

Asigurarea de conformitate cu codurile de proiectare offshore

  • Permite asigurarea de conformitate structurală utilizând verificarea încorporată/integrată; Filtrează rezultatele pentru condiții critice; Optimizează designul și configurația pentru conformitatea cu numeroase coduri internaționale actuale și anterioare, inclusiv API, AISC, EC, ISO, DNV și Norsok; Furnizează documentația de conformitate.