MOSES - Software integrat de simulare offshore

Minimizați riscurile în afara proiectului cu proiecte optimizate folosind software de simulare integrat MOSES. Aplicați cele mai bune practici ale industriei pentru secvențe de instalare și proiectare și explorați alternative de proiectare cu eficiența și flexibilitatea unui mediu de modelare unic. Simulați răspunsul complet al sistemului cu solvere avansate și integrate pentru comportament hidrostatic, hidrodinamic, acostare și structură. Evitați refacerea și întârzierile de proiect colaborând cu echipe structurale folosind integrarea cu SACS.

MOSES vă ajută să rezolvați probleme complexe de inginerie offshore și produce modele precise de înaltă calitate și proiecte de platformă pentru reutilizarea viitoare. Alegeți versiunea care se aliniază nevoilor proiectului:

  • MOSES - Satisfaceți cerințele generale de transport, cu capabilități pentru evaluarea stabilității și analiza mișcărilor în domeniul frecvenței

  • MOSES Advanced - Reducerea riscurilor pentru operațiunile marine prin extinderea MOSES cu capabilități de ridicare, plutitor și analiza performanței globale. Aplicați o teorie a benzii sau o metodă de panou de difracție a radiațiilor pentru calculul răspunsului frecvenței, precum și predicțiile domeniului de timp ale mișcărilor neliniare ale vaselor.

  • MOSES Ultimate - Economisiți timp evaluând cerințele de instalare și performanță globală într-un sistem specific offshore unic. Extindeți MOSES Advanced cu o gamă completă de funcții, de la modelarea carenei și calculul stabilității, până la predicția mișcării, analize de acostare și creștere, conductă și lansarea carcasei. 

Capabilități MOSES

Analizați sistemele plutitoare

  • Automatizați analiza performanței globale folosind limbajul de simulare pentru a defini condițiile de mediu, a specifica configurațiile de acostare și a rula solvere integrate într-un mediu unic. Asigurați-vă că răspunsul sistemului este în limite definite pentru o serie de condiții de operare.

Modelarea navelor și platformelor offshore

  • Creați cu ușurință modele de carcase noi sau existente și transformați-le pentru a se potrivi cu cerințele proiectului. Pregătiți modele de nave sau sisteme plutitoare folosind instrumente grafice interactive specifice offshore. Vizualizați modelele rezervorului și compartimentului în timpul modificării pentru a asigura o definiție exactă a încărcării.

Simulați operațiunile marine

  • Gestionează secvențele complexe de instalare și explorează sistematic alternative de proiectare cu instrumente de script complete și personalizabile. Faceți față provocărilor inginerești offshore folosind macro-uri predefinite bazate pe proiecte istorice pentru a simula, vizualiza și evalua activitățile planificate.

Broșuri

   MOSES

   MAXSURF

   Studii de caz