MAXSURF - Software de proiectare initiala a carcaselor

Vizualizați și optimizați designurile vaselor cu setul complet de instrumente integrate de arhitectură navală în MAXSURF. Creează forme corecte de carenă, respectă cerințele de stabilitate, minimizează cerințele de putere și asigură confortul echipajului și al pasagerilor în diferite stări ale mării. Minimizați greutatea structurală, asigurând în același timp conformitate scazuta prin modelarea inițială și analiza de tensiuni a structurilor, grinzii și plăcilor.

 

MAXSURF vă ajută să redefiniți excelența în design pentru orice dimensiuni de navă. Alegeți versiunea care se potrivește nevoilor proiectului:

  • MAXSURF - Dezvoltați proiecte optime pentru ambarcațiuni mai mici folosind până la 20 de suprafețe NURBS (spline de bază rațională neuniformă).

  • MAXSURF Advanced - Optimizați designul navelor mai mari și mai complexe folosind un număr nelimitat de suprafețe NURBS 3D tăiate dinamic pentru modelarea carenei, a anexelor și a suprastructurii. Activează-ți echipa de arhitectură navală cu o gamă completă de funcții pentru proiectarea navelor electrice, navale, comerciale sau navale realizate din oțel, aluminiu sau materiale compozite.

  • MAXSURF Enterprise - Respectă cele mai exigente cerințe prin extinderea MAXSURF Advanced cu stabilitate de daune probabilistice, predicție avansată a mișcărilor și analiză structurală dinamică.

Capabilități MAXSURF

Evaluează conformitatea navelor

  • Asigurarea respectării criteriilor internaționale de stabilitate și a echilibrării cerințelor de performanță a navelor utilizând instrumente de analiză integrate. Efectuați o serie de analize, incluzând stabilitatea intactă și deteriorată, calculul puterii și al rezistenței, predicția mișcării vaselor și analiza de eforturi structurale.

Modele de nave marine

  • Creați forme complexe de carenă 3D pentru orice tip de navă folosind instrumente interactive de schiță. Explorați sistematic alternative de proiectare făcând modificări măsurate la modelele dvs. cu instrumente ușor de utilizat. Aplicați transformări pentru a crește productivitatea procesului inițial de proiectare a carenei.

Optimizarea proiectării vaselor

  • Efectuați variații și analize rapide ale formei carenei cu ajutorul modelării concomitente bazate pe echipă pe un model parametric 3D obișnuit. Vizualizați și evaluați cu ușurință alternativele de proiectare cu flux lin de date într-un mediu grafic consistent.

Broșuri

   MAXSURF

   MOSES

   Studii de caz