Bentley - 	Soluții de modelare și analiză structurală offshore

Soluții de modelare și analiză structurală offshore

Furnizează proiecte în timp util, conforme și rentabile, operațiuni marine și proiecte de proiectare a navelor cu software-ul recunoscut din industrie.

Colaborare mai eficientă între discipline folosind aplicații software integrate pentru a analiza, proiecta și simula răspunsul structurilor și vaselor complexe în larg. Abordează toate aspectele structurale și navale ale proiectelor offshore cu SACS, MOSES și MAXSURF.

SACS

SACS
Asigurați respectarea codului pentru toate tipurile de structuri offshore utilizând fluxurile de lucru automatizate în SACS - standardul industriei pentru proiectarea structurală offshore.
 
 

MOSES

MOSES
Faceți față provocărilor complexe ale proiectului offshore mai eficient cu eficacitatea și flexibilitatea software-ului unic de simulare integrat.
 
 

MAXSURF

MAXSURF
Utilizați instrumentele de arhitectură navală integrată ale MAXSURF pentru proiectarea inițială rapidă și precisă și analiza tuturor tipurilor de nave marine.
 
 

OpenWindPower

OpenWindPower
Asigurați conformitatea codului pentru platformele eoliene offshore fixe și plutitoare în OpenWindPower - standardul industrial pentru eolianul offshore.