• INAS S.A. RO
  • Soluții
  • Bentley
  • Hidraulică - Hidrologie / Utilităţi - Soluţii Modelare Hidraulică şi Analiză Reţele de Apă&Canalizare, Utilitaţi Gaz şi Electricitate, Soluţii GIS

Sisteme de Apă

Soluții de Apă

Soluție de modelare hidraulică ce oferă utilizatorului controlul complet pentru a configura, rula, evalua, vizualiza și compara un număr nelimitat de scenarii într-un singur proiect.

Sisteme de Canalizare

Soluții de Canalizare

Soluții de modelare hidraulică, îmbunătățire performanță sisteme de canalizare şi ape pluviale, incluzând diferite metode pentru a aloca încărcări sanitare de canal.

HAMMER

Water HAMMER - Soluţie pentru determinarea punctelor problematice și determinarea unor strategii adecvate de control la supratensiuni.

Soluţie pentru determinarea punctelor problematice și determinarea unor strategii adecvate de control la supratensiuni.

 

OpenUtilities Designer

OpenUtilities Designer - Modelarea reţelelor de utilităţilor prin precizia instrumentelor bazate pe Microstation.

Modelarea reţelelor de utilităţilor prin precizia instrumentelor bazate pe Microstation.

 
 

OpenUtilities Map

Bentley OpenUtilities Map - Soluţie GIS pentru managementul informațiilor de rețea și de reducere a costurilor cu caracteristici complete de scalare

Solutie GIS pentru managementul informațiilor de rețea și de reducere a costurilor cu caracteristici complete de scalare.

OpenUtilities PowerView

Bentley OpenUtilities PowerView - Soluţie pentru recenzii de management prin vizualizare, explorare şi marcare a modelelor și hărților reţelelor de utilităţi

Soluţie pentru recenzii de management prin vizualizare, explorare şi marcare a modelelor și hărților reţelelor de utilităţi.