• INAS S.A. RO
  • Produse
  • Bentley
  • Hidraulică - Hidrologie / Utilităţi - Soluţii Modelare Hidraulică şi Analiză Reţele de Apă&Canalizare, Utilitaţi Gaz şi Electricitate, Soluţii GIS

OpenFlows - Rețele de Apă

Soluții Rețele de Apă

Soluție de modelare hidraulică ce oferă utilizatorului controlul complet pentru a configura, rula, evalua, vizualiza și compara un număr nelimitat de scenarii într-un singur proiect.

 

OpenFlows - Rețele de Canalizare

Soluții Rețele de Canalizare

Soluții de modelare hidraulică, îmbunătățire performanță sisteme de canalizare şi ape pluviale, incluzând diferite metode pentru a aloca încărcări sanitare de canal.

 

Water&SewerGEMS

WaterGEMS&SewerGEMS - Video

Prezentarea capabilităților și funcționalitatea aplicațiilor WaterGEMS&SewerGEMS.

 
 
 
 

HAMMER

Water HAMMER - Soluţie pentru determinarea punctelor problematice și determinarea unor strategii adecvate de control la supratensiuni.

Soluţie pentru determinarea punctelor problematice și determinarea unor strategii adecvate de control la supratensiuni.

 
 

OpenFlows FLOOD

OpenFlows FLOOD - Software integrat de modelare a inundațiilor
Soluții de modelare de înaltă calitate pentru evaluarea riscului de inundații și proiectarea eficientă a măsurilor de diminuare a riscului de inundații.
 

OpenUtilities Designer

OpenUtilities Designer - Modelarea reţelelor de utilităţilor prin precizia instrumentelor bazate pe Microstation.

Modelarea reţelelor de utilităţilor prin precizia instrumentelor bazate pe Microstation.

 
 
 

OpenUtilities Map

Bentley OpenUtilities Map - Soluţie GIS pentru managementul informațiilor de rețea și de reducere a costurilor cu caracteristici complete de scalare

Solutie GIS pentru managementul informațiilor de rețea și de reducere a costurilor cu caracteristici complete de scalare.

 
 

OpenUtilities PowerView

Bentley OpenUtilities PowerView - Soluţie pentru recenzii de management prin vizualizare, explorare şi marcare a modelelor și hărților reţelelor de utilităţi

Soluţie pentru recenzii de management prin vizualizare, explorare şi marcare a modelelor și hărților reţelelor de utilităţi.