Servicii STAAD Cloud - Câștigă mai multe proiecte și îmbunătățește-ți performanța folosind puterea cloud

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Servicii de scenariu

Evaluați impactul schimbărilor prin procesul de proiectare, de la conceptual până la livrările de construcții. Executați analiza și proiectarea STAAD pentru mai multe alternative de proiectare (scenarii), în paralel sau pe măsură ce proiectarea progresează, pe cloud. Comparați performanțele acestor alternative de proiectare pas cu pas folosind zeci de valori de performanță. Cu Scenario Services, puteți evalua și compara alternative cu părțile interesate, utilizând capabilități de vizualizare pe web.

Servicii mobile

Crearea, răspunsul și soluționarea RFI și problemele legate de construcții au devenit mai ușoare cu ajutorul aplicației structurale Navigator mobil. Proiectat pentru a funcționa pe telefonul sau tableta dvs. și pe toate platformele majore, accesul la modelele și datele dvs. de design este disponibil când și cum aveți nevoie. Integrarea directă la ProjectWise Projects permite accesul ușor la conținutul și problemele proiectului dvs. gestionat. Utilizați Structural Navigator pentru a vizualiza, edita, interoga și marca marcajele dvs. 3D și rămâne conectat oriunde v-ați deplasa.

Capabilități

Comunicarea impactului modificărilor de proiectare

  • Comunicați impactul modificărilor de design cu toate părțile interesate, utilizând vizualizări web vizibile ale valorilor cheie ale performanței.

Comparați rezultatele între diferite versiuni de aplicații

  • Rulați modele vechi pe cloud folosind versiunile anterioare ale produsului și confirmați noile capabilități în cele mai recente versiuni înainte de a actualiza software-ul local. Executați un set de probleme de verificare și comparați rezultatele. Reduceți semnificativ timpul și efortul necesare pentru a verifica impactul noilor versiuni de produs.

Evaluează mai multe alternative de proiectare

  • Luați în considerare mai multe alternative de proiectare în aceeași perioadă de timp în care v-ar fi nevoie să efectuați un singur design folosind cloud. Comparați diferite alternative de design din modele 3D, diagrame și grafice ușor de înțeles.

Extindeți-vă puterea de calcul dincolo de desktop

  • Analizați modele mari și cu calcul intensiv pe cea mai recentă versiune cloud folosind hardware de înaltă performanță, fără a consuma lățimea de bandă a desktopului. Un set complet de rezultate de analiză și design din analiza dvs. cloud poate fi descărcat pentru post-procesare detaliată pe desktop.

Vizualizați, interogați și marcați modele 3D structurale folosind un dispozitiv mobil

  • Navigați modele 3D folosind comenzi de zoom, rotire, panoramare, "walk-through" și "flyover" și membri de interogare pentru toate valorile proprietății. Verificați cu ușurință confruntările dintre obiecte și adăugați marcaje cu starea, data scadenței, partea responsabilă și informații suplimentare.