RCDC - Soluție avansată de proiectare a betonului

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Maximizați-vă investiția combinând puterea aplicațiilor de analiză structurală cu un design complex din beton. Produceți desene conform standardelor globale de proiectare. Proiectare în conformitate cu standardele de proiectare India (IS), Regatul Unit (GB), Europa (CE) sau Statele Unite (ACI).

Cu RCDC puteți proiecta elemente din beton, cum ar fi grinzi, coloane și pereți într-un flux de lucru automatizat și interactiv, precum și să mențineți controlul complet al proiectelor dvs. prin setarea parametrilor de proiectare individuală.

Cu această aplicație specializată, puteți produce rapid desene de proiectare detaliate pentru creșteri ale liniei de fascicul, creșteri ale liniilor de coloane, detalii automate ale secțiunii transversale și geometrie de terminare a barelor. Îmbunătățiți-vă livrările cu programări de îndoire a barelor individuale ușor de creat, tabele de programare a coloanelor și tabele de programare a fasciculului.

În plus, cu RCDC FE puteți proiecta, detalia, desena și raporta pe plăci și fundații din beton armat.

Capabilități

Respectă cerințele seismice

  • Proiectarea și detalierea sistemelor rezistente la forță seismică, care generează sarcini seismice conform codului de construcție relevant. Luați în considerare aceste forțe în proiectarea elementelor și, dacă este cazul, în proiectarea cadrelor și a sistemului structural mai mare. Respectați cerințele de ductilitate ale codului de proiectare selectat în proporționarea și detalierea elementelor.

Proiectează grinzi, coloane și pereți

  • Optimizați sau analizați grinzile, coloanele și pereții pentru gravitație și sarcini laterale pentru a obține rapid proiectări sigure și economice. Produceți cu siguranță proiectări în conformitate cu specificațiile de proiectare globale și codurile de construcție.

Proiectați forme netradiționale și personalizate

  • Controlați proiectele de grindă, perete și coloană, inclusiv L, T și C. Creați și verificați machete de bare neregulate, inclusiv etrier și legături, utilizând o gamă largă de proprietăți de materiale și design. Răspundeți la continuitate în stivele de coloane și în liniile de fascicul atunci când determinați dispunerea adecvată de consolidare.

Proiectare la standarde internaționale

  • Profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații internaționale. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Model de structuri bazate pe podea

  • Modelează-ți structurile bazate pe podea, inclusiv plăci, deschideri, grinzi și coloane cu planificatorul opțional pentru modelare eficientă.

Produceți estimări cuprinzătoare

  • Obțineți o perspectivă critică asupra alternativelor de proiectare, cu estimări ale materialului și estimare a costurilor, organizate după material, dimensiune și formă. Estimați suprafața cofrajului și costurile în avans.

Produceți desene și planificări concrete

  • Produceți desene de consolidare cuprinzătoare, incluzând etichete automate, dimensiuni și note automate, precum și plasarea în bară a desenelor, inclusiv secțiuni, planuri și detalii din modelul 3D. Personalizați toate desenele pentru a respecta standardele companiei dvs. Actualizați automat desenele pe baza modificărilor modelului 3D.