STAAD Pro Solutions - Numărul unu în proiectare şi analize FEA ale structurilor metalice

STAAD Pro - Soluție de proiectare și analize FEA pentru structuri metalice

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Cu ajutorul soluției STAAD.Pro CONNECT Edition efectuați analiză și proiectare pentru orice dimensiune sau tip de structură. Simplificați fluxul de lucru BIM utilizând un model fizic în STAAD.Pro care este convertit automat în modelul analitic pentru analiza dumneavoastră structurală. Partajează modele sincronizate pentru colaborarea în echipă multidisciplinară și, cel mai important, oferă modele sigure și rentabile.

Deoarece fiecare firmă are nevoi diferite, există trei opțiuni flexibile STAAD.Pro:

 • STAAD.Pro - Cea mai de bază opțiune STAAD, inclusiv analiza FEM și modelarea fizică

 • STAAD.Pro Advanced - Adăugă analiză mai rapidă, mai avansată și complexă

 • Structural Enterprise - Cele mai populare aplicații structurale într-o singură licență complexa si rentabilă.

 

Proiectați cu siguranță structuri de oțel, beton, cherestea, aluminiu și oțel format la rece oriunde în lume, folosind peste 90 de coduri de design internaționale incluse, indiferent de opțiunea STAAD pe care o alegeți.

Convertiți automat modelul dvs. fizic într-un model analitic pentru a vă fluidiza fluxul de lucru. Îmbunătățirea colaborării echipei multidisciplinare prin interoperabilitate largă cu aplicațiile desktop și cloud și aplicații mobile Bentley, cum ar fi OpenBuildings Designer, AutoPIPE, Revit și Tekla.

Optimizați fluxurile de lucru BIM din beton și oțel cu integrarea completă a membrilor și suprafețelor fizice.

Executați multe alternative de proiectare în paralel cu serviciile cloud STAAD și vizualizați rezultatele în comparații clare, grafice, cot la cot.

Proiectare pentru regiuni cu mare seism sau condiții cotidiene, folosind analiza elementelor finite.

Vizualizați și editați modele de orice dimensiune de pe dispozitive mobile.

Capabilități STAAD.Pro

Analizați gravitația și sarcina laterală

 • Proiectați și analizați structuri simple sau complexe pentru o gamă largă de condiții de încărcare, inclusiv cele induse de gravitație, cum ar fi încărcături moarte și vii, inclusiv condiții de salt, în combinație cu sarcini laterale, inclusiv vânt și seismic.

Respectă cerințele seismice

 • Proiectarea și detalierea sistemelor rezistente la forță seismică, care generează sarcini seismice conform codului relevant de construcție. Luați în considerare aceste forțe în proiectarea elementelor și, dacă este cazul, în proiectarea cadrelor și a sistemului structural mai mare. Respectați cerințele de ductilitate ale codului de proiectare selectat în proporționarea și detalierea elementelor.

Proiectarea și analizarea modelelor structurale

 • Modelează-ți rapid întreaga structură, inclusiv punți, plăci, margini și deschideri de placă, grinzi, coloane, pereți, bretele, întinderi și picioare continue. Automatizați eficient multe sarcini de proiectare și analiză consumatoare de timp și produceți proiecte practice gata de listat. 

Proiectați și analizați cu metoda elementelor finite

 • Analiza completă a clădirii, proiectarea și redactarea pentru întreaga structură, cu exactitate și eficiență, folosind analiza elementelor de ultimă generație. Reduceți sau eliminați timpul petrecut în așteptarea rezultatelor folosind soluțiile rapide.

Proiectează grinzi, coloane și pereți

 • Optimizați sau analizați grinzile, coloanele și pereții pentru gravitație și sarcini laterale pentru a obține rapid proiectări sigure și economice. Produceți cu siguranță proiectări în conformitate cu specificațiile de proiectare globale și codurile de construcție.

Proiectați elemente din oțel format la rece

 • Proiectați elemente de oțel cu ecartament ușor folosind o bibliotecă cuprinzătoare de secțiuni formate la rece, fără a fi nevoie să utilizați o aplicație separată cu scop special.

Proiectați rame laterale  rezistente  

 • Efectuează verificări extinse ale codului de construcție a forțelor seismice și ale vântului pe cadrele închise și cadrele de moment. Obțineți rapid proiecte sigure și fiabile pentru toate proiectele dvs. structurale.

Proiectare la standarde internaționale

 • Extindeți amploarea practicii de afaceri și profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații internaționale.Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Generați sarcini de proiectare și combinații de sarcină

 • Aplicați vânt și încărcături seismice prescrise de cod pe structură folosind generatoare de încărcare încorporate. Calculați parametrii de încărcare relevanți automat pe baza geometriei structurale, a masei și a prevederilor codului de construcție selectat, fără a fi nevoie de calcule separate. Combinați aceste cazuri de sarcină laterală cu gravitația și alte tipuri de sarcini folosind generatorul de combinație de sarcină.

Importați formele de secțiune create în DXF

 • Importă rapid profiluri de secțiune definite personalizate sau metrice sau imperial detaliate în desenele DXF. În mod alternativ, definiții forme obișnuite cu dimensiuni simplu sau alegeți dintr-o serie de biblioteci standard.

Integrați planșele de plăci și fundații

 • Proiectați plăci și fundații utilizând aplicații specializate care sunt integrate în modelul de analiză master. Creați calcule de proiectare și desene de consolidare. Adăugați informațiile despre design în modelele BIM utilizând ISM.

Integrați proiectele de conexiuni din oțel

 • Proiectarea conexiunilor structurale din oțel într-un singur mediu integrat. Transferați geometria îmbinărilor, dimensiunile membrilor și forțele de îmbinare din analiza 3D direct în aplicația de proiectare a conexiunii din oțel. Aceasta permite utilizarea eficientă a informațiilor și reduce cantitatea de reelaborare necesară atunci când structura se schimbă.

Produceți rapoarte despre proprietățile secțiunii

 • Calculați rapid proprietățile secțiunii și produce cu ușurință rapoarte detaliate despre profilurile dvs. de secțiune personalizate.

Produceți documentația de proiectare structurală

 • Generați documente de proiectare structurală, inclusiv planurile și ridicările necesare care sunt utilizate pentru a transmite intenția de proiectare. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în documentație.

Partajează modele structurale

 • Transferați geometria modelului structural și rezultatele proiectării de la o aplicație la alta și sincronizați modificările în timp. Partajează rapid modelul structural, desenele și informațiile cu întreaga echipă pentru revizuire.

Utilizați profilurile internaționale ale secțiunilor

 • Completează-ți modelul structural folosind o gamă vastă de baze de date internaționale de profil pentru secțiuni, care sunt incluse fără costuri suplimentare. Profitați de oportunitățile de proiectare globală din întreaga lume.