STAAD Pro Solutions - Numărul unu în proiectare şi analize FEA ale structurilor metalice

STAAD Pro Solutions - Numărul unu în proiectare şi analize FEA ale structurilor metalice

În suita aplicaţiilor Vertical Plant dezvoltate de BENTLEY pentru domeniul platformelor industriale, STAAD.Pro este o soluţie completă de proiectare şi analiză cu element finit, cuprinzând o interfaţă utilizator dedicată şi intuitivă, incluzând instrumente avansate de vizualizare şi coduri internaţionale de proiectare (Eastern, Northern, Central Europe, British, NA, CAN, Design Codes, etc). Include capabilităţi de analiză a structurilor expuse la solicitări statice, dinamice, analizează interacţiunile sol-structură, solicitările la vânt, cutremur, precum şi solicitări variabile.

STAAD.Pro este un program de referinţă de proiectare şi  analiză FEM  pentru orice tip de proiect de structuri metalice, inclusiv turnuri, rigole, fabrici, poduri, platforme industriale, stadioane, structuri pentru platforme maritime.

Cu o gamă extinsă de capabilităţi avansate de analiză, inclusiv analiză static-liniară, răspuns spectral, analize tranzitorii, analiză în domeniul elasto-plastic (pushover), analize neliniare şi de stabilitate, STAAD.Pro furnizează o soluţie accesibilă si scalabilă echipei inginerilor proiectanţi de structuri, care vor indeplini de fiecare dată cererea proiectului dumneavoastră.

Prin încărcarea automată a forţelor cauzate de vânt, cutremure, zăpadă sau vehicule, STAAD.Pro va elimina nenumărate ore necesare inginerului pentru a încărca corect structura.

În plus, indiferent de materialul utilizat sau în ce ţară se proiectează structura, STAAD.Pro se poate adapta usor cerinţelor de design şi de încărcare locale, inclusiv pentru standardele din S.U.A., Europa (inclusiv Eurocoduri), ţările nordice, standardele indiene şi asiatice, chiar şi pentru cele speciale, precum AASHTO (The American Association of State Highway and Transportation Officials), ASCE (The American Society of Civil Engineers), IBC (The International Building Code) şi furnizate de US Aluminum.

Având un program de asigurare a calităţii fara egal, o arhitectură deschisă pentru personalizare, precum şi 25 de ani de rezultate excepţionale (proiecte precum Stadionul MCI din Washington DC, Wimbledon Arena Nr. 1 din Europa sau cel mai inalt turn de transmisie din Asia), STAAD.Pro este instrumentul perfect pentru orice companie specializată în proiectarea şi calcululul structurilor metalice.