STAAD Foundation Advanced

Staad Foundation Advanced

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Prin utilizarea acestei soluţii se pot obţine un model şi o documentaţie eficientă pentru fundaţii folosind instrumente de proiectare specifice, folosind mai multe coduri de proiectare cu dimensiuni metrice, optimizare şi generarea automata a desenelor.

STAAD Foundation Advanced vă oferă un flux de lucru simplificat prin integrarea sa cu STAAD.Pro sau stand-alone. Puteţi proiecta practic orice tip de fundaţie, de la cea mai simplă la cea mai complicată.

Modelaţi uşor fundaţii complexe sau simple, precum fundaţii pentru uzine ce suportă vase verticale, vase orizontale, rezervoare sau alte tipuri de fundaţii. Modelaţi rapid fundaţii comune precum cele izolate, combinate, benzi, grămezi acoperite, precum şi multe altele.

Simplificaţi scenarii solicitante precum vibraţiile produse de un echipament, analiza pentru maşini vibratoare, analiza laterală a digului sau analiza fundaţiilor folosid FEA. Utilizaţi eficient modelul structural cu modelul fundaţie prin integrarea cu STAAD.Pro, inclusiv modificările sincronizate automat ȋn ambele modele.

Capabilităţi

Analizați gravitația și sarcina laterală

  • Proiectați și analizați structuri simple sau complexe pentru o gamă largă de condiții de încărcare, inclusiv cele induse de gravitație, cum ar fi încărcături "dead" si "live", inclusiv condiții de salt, în combinație cu sarcini laterale, inclusiv vânt și seismic.

Analizați vibrațiile și așezarea echipamentului

  • Analizați bazele blocului pentru încărcare dinamică. Îmbunătățiți intrarea bazată pe asistență pentru crearea mai rapidă a modelului de solide FEA, inclusiv mașini rotative și reciproce, diverse opțiuni de încărcare și arcuri. Efectuați o analiză aprofundată a analizei utilizând grafice dinamice și formule detaliate în rapoarte.

Analizați performanța dinamică în stare constantă

  • Creșteți performanța de până la 2.000 de ori mai rapid cu aplicația avansată de rezolvare a matricei de rigiditate STAAD. Abordează modele geometrice mari cu cazuri de încărcare multiple, fără a compromite analiza calității. Obțineți performanțe de top pentru analiză dinamică.

Calculați forfecarea

  • Calculați și proiectați legăturile de beton/coloană pentru forța de forfecare, inclusiv efectele momentelor articulare dezechilibrate.

Respectă cerințele seismice

  • Proiectarea și detalierea sistemelor rezistente la forța seismică, care generează sarcini seismice conform codului de construcție relevant. Luați în considerare aceste forțe în proiectarea elementelor și, dacă este cazul, în proiectarea cadrelor și a sistemului structural mai mare. Respectați cerințele de ductilitate ale codului de proiectare selectat în proporționarea și detalierea elementelor.

Proiectarea rezultatelor la standardele internaționale

  • Proiectați o mare varietate de constatări, de la suporturi simple de răspândire până la covorașe complicate și plăcuțe de mașini specializate. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Detaliere și programare beton armat

  • Produce desene de plasare la bară, inclusiv secțiuni, planuri, detalii, programe de îndoire a barelor, estimări de materiale și planificări de fascicul/coloană/picior, toate bazate pe modelul 3D. Toate proiectele și desenele pot fi personalizate pentru a respecta propriile standarde pentru proiecte concrete.

Generați sarcini de proiectare și combinații de sarcină

  • Aplicați vânt și încărcături seismice prescrise de cod pe structură folosind generatoare de încărcare încorporate. Calculați parametrii de încărcare relevanți automat pe baza geometriei structurale, a masei și a prevederilor codului de construcție selectat, fără a fi nevoie de calcule separate. Combinați aceste cazuri de sarcină laterală cu gravitația și alte tipuri de sarcini folosind generatoare de combinație de sarcină.

Produce documentație de proiectare structurală

  • Generați documente de proiectare structurală, inclusiv planurile și ridicările necesare care sunt utilizate pentru a transmite intenția de proiectare. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în documentație.

Produce detalii structurale

  • Produce desene detaliate 2D direct din rezultatele proiectării stabilite în modelul structural. Personalizați stilul și formatul desenelor utilizând setările oferite în cadrul software-ului.