Staad Advanced Analysis - Soluţie avansată pentru analiza structurală

STAAD.Pro Advanced - Soluție avansată pentru analiza structurală

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Rezolvați cele mai complexe probleme de proiectare și analiză mai repede ca niciodată cu STAAD.Pro Advanced CONNECT Edition. Este cea mai cuprinzătoare versiune de STAAD.Pro și de până la 100 de ori mai rapid decât STAAD.Pro cu solvarul său avansat. Abordează proiecte de orice scară și analizează modele simple până la complexe cu peste 20.000 de noduri la viteză optimă.

Proiectare în condiții de încărcare statică sau dinamică, respectând cele mai înalte standarde de construcție seismică. Completează mai rapid proiectele complexe, inclusiv modele mari sau complicate, cu multiple cazuri de încărcare și combinații. Efectuați rapid analize gen Eigen, Ritz, Non-liniar, P-Delta analiză, încărcare termică și multe altele. Îndepărtați designul integrat al elementelor de beton, detalierea și documentația utilizând fluxul de lucru Advanced Concrete Design (RCDC).

În plus față de toate funcțiile incluse în standardul STAAD.Pro, această opțiune avansată oferă analize de ultimă generație și mai complexe, cum ar fi:

 • Geometrice Neliniare

 • Stare echilibrată

 • Flambajul

 • Cablu

 • Pushover

 • Spectrul podelei

Capabilităţi

Respectă cerințele seismice

 • Proiectarea și detalierea sistemelor rezistente la forță seismică, care generează sarcini seismice conform codului de construcție relevant. Luați în considerare aceste forțe în proiectarea elementelor și, dacă este cazul, în proiectarea cadrelor și a sistemului structural mai mare. Respectați cerințele de ductilitate ale codului de proiectare selectat în proporționarea și detalierea elementelor.

Proiectați și analizați cu elemente finite

 • Analiza completă a clădirii, proiectarea și redactarea pentru întreaga structură, cu exactitate și eficiență, folosind analiza elementelor noastre de ultimă generație. Reduceți sau eliminați timpul petrecut în așteptarea rezultatelor folosind soluțiile noastre rapide.

Proiectează grinzi, coloane și pereți

 • Optimizați sau analizați grinzile, coloanele și pereții pentru gravitație și sarcini laterale pentru a obține rapid proiectări sigure și economice. Produceți cu siguranță proiectări în conformitate cu specificațiile de proiectare globale și codurile de construcție.

Proiectați forme netradiționale și personalizate

 • Controlați proiectele de grindă, perete și coloană, inclusiv L, T și C. Creați și verificați machete de bare neregulate, inclusiv etrieri și legături, utilizând o gamă largă de proprietăți de materiale și design. Răspundeți la continuitate în grupele de coloane și în liniile de fascicul atunci când determinați dispunerea adecvată de consolidare.

Proiectare la standarde internaționale

 • Profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații internaționale. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Generați sarcini de proiectare și combinații de sarcină

 • Aplicați vânt și încărcături seismice prescrise de cod pe structură folosind generatoare de încărcare încorporate. Calculați parametrii de încărcare relevanți automat pe baza geometriei structurale, a masei și a prevederilor codului de construcție selectat, fără a fi nevoie de calcule separate de mana. Combinați aceste cazuri de sarcină laterală cu gravitația și alte tipuri de sarcini folosind generatoare de combinație de sarcină.

Efectuați analize geometrice neliniare

 • Încorporează în rezultatele analizei tale efecte de ordin secundar și neliniar rezultate din deplasări structurale importante. Proiectați structuri flexibile cu încredere, deoarece vă puteți da seama de forțele suplimentare provenite din deplasări mari.

Produceți desene și planificări concrete

 • Produceți desene de consolidare, incluzând etichete automate, dimensiuni și note automate, precum și plasarea în bară a desenelor, inclusiv secțiuni, planuri și detalii din modelul 3D. Personalizați toate desenele pentru a respecta standardele companiei dvs. Actualizați automat desenele pe baza modificărilor modelului 3D.

Produceți estimări cuprinzătoare

 • Obțineți o perspectivă critică asupra alternativelor de proiectare concretă, cu estimări complete ale materialului și estimare a costurilor, organizate după material, dimensiune și formă. Estimați suprafața cofrajului și costurile în avans.

Produceți rapoarte despre proprietățile secțiunii

 • Calculați rapid proprietățile secțiunii și produce cu ușurință rapoarte detaliate despre profilurile dvs. de secțiune personalizate.