Bentley speedikon Industrial - Soluţie de integrare a modelelor industriale, a desenelor, rapoartelor şi datelor respectând standardele germane.

Bentley speedikon Industrial - Soluţie pentru proiectarea şi documentaţia proiectelor industriale

Solutia speedikon Industrial permite integrarea şi conceperea modelelor, desenelor, rapoartelor şi a datelor cu capabiliţi complete pentru proiectele industriale.

Canalizează fluxul de lucru, pe tot parcursul proiectării şi a elaborării structurale, precum și procesul de documentare de construcție, pentru instalațiile industriale noi și cele existente, de la aeroporturi, spitale şi fabrici, folosind standardele germane.

Permite fluidizarea întregul flux de lucru de la proiectare la documentația de construcție pentru clădirile noi și cele existente, de la birouri la aeroporturi folosind standardele germane.

Interoperabilă: O mai bună integrare a informațiilor prin asigurarea compatibilității depline de lucru cu multe formate de date.

Computational: Soluţia concepe cu ușurință prin a manipula și modifica elementele modelului prin simpla schimbare a dimensiunilor cheie.

Filtru unic: Vizualizarea desenelor diferite de la o singură sursă la scări diferite prin aplicarea de filtre pentru livrabile consistente si de calitate.  

Capabilități:

  • Crearea documentației pentru construcție
  • Modelarea facilițăților industriale
  • Generarea rapoartelor pentru standardele germane