Bentley - Servicii Cloud

Abonament anual complet

Abonamentul Bentley CSS faciliteaza și permite accesul la o serie de aplicații, servicii hosted, on premise si servicii cloud. Abonamentul la servicii Cloud este conceput ca un abonament anual, care să se încadreze în bugetul pe care il estimati dumneavoastra. Cu acest tip de abonament, orice sold neutilizat poate fi folosit anul următor, astfel încât nu veți pierde soldul ramas din anul precedent.

Cu CSS, abonamentul de servicii cloud, vă puteți abona la toata suita de aplicații software Bentley, serviciile hosted și locale, serviciile cloud și puteti gestiona usor serviciile esentiale pentru livrarea proiectului sau operarea oricărui tip de infrastructură.

Portofoliul dvs. de aplicații poate fi alcatuit din licențe perpetue cu serviciul SELECT activ, licente trimestriale inchiriate sau licente anuale inchiriate, dar abonamentul CSS este singurul program de care aveți nevoie atunci cand volumul de lucru nu este constant. Abonamentul include:

  • Acoperirea licențelor perpetue detinute, pe termen lung: preveniti astfel declansarea facturilor trimestriale in cazul in care colegii dvs. utilizeaza la un moment dat licente suplimentare, in plus fata de cele perpetue detinute. Astfel, daca licenta suplimentara va fi utilizata 1 luna, din abonamentul CSS va fi scazuta suma aferenta lunii respective, ramanand in contul abonamentului restul sumei, pe care o puteti utiliza pentru a accesa si alte licente suplimentare Benley.
  • Pașapoarte și Visa pentru a accesa capacitățile ProjectWise și AssetWise
  • Servicii cloud CONNECT Edition
  • Success plan Agreements pentru servicii gestionate

Rezolvați provocările în privința bugetării software

Abonamentul CSS oferă predictibilitate completă pentru bugetul anual al software-ului, trebuie doar să știți ce licențe doriți să utilizați și ce cantitate. Nivelul abonamentului dvs. trebuie setat la un buget anual care sa se potrivească cu tipul și numărul de licențe pe care anticipați că le veți utiliza și numai utilizarea efectivă în fiecare trimestru va fi taxată din soldul abonamentului, contorizarea de utilizare fiind lunara. Orice sold de abonament neutilizat este portat în anul următor și nu expiră; nu există deci riscul de a-l pierde.

Utilizarea nelimitată a serverelor ProjectWise și AssetWise

În cadrul abonamentului CSS, puteți elimina costurile de capital și fixe pentru orice server pe care alegeți să-l implementați local. Accesul la ProjectWise sau AssetWise este activat printr-un mecanism denumit ‚pașaport’. Funcțiile suplimentare ProjectWise sunt accesate prin unitățile ‚Visa’ corespunzătoare.

In cadrul abonamentului CSS, nu există taxe de licență sau SELECT pentru servere. Aveți opțiunea sa utilizați un număr nelimitat de servere locale sau sa alegeți să beneficiați de serviciile găzduite de Bentley. Implementați arhitectura hibridă care îndeplinește cel mai bine cerințele dvs. operaționale.

Licențierea temporară lunară

Cu licențierea în baza abonamentului CSS, echipa dvs. primește accesul la portofoliul complet de aplicații Bentley, astfel, vă puteți adapta rapid la cerințele de proiect sau organizaționale și puteți obține aceleași beneficii pe care abonații de licență perpetua le prețuiesc de ani de zile. In plus, în cadrul unui abonament CSS, utilizarea licenței este contorizata lunar, un avantaj semnificativ față de contorizarea trimestrială specifica pentru o licență temporara standard, ce nu este acoperita de abonament CSS.