Bentley ProStructures

ProStructures – Soluţie de proiectarea structurilor din oţel şi beton

Soluţia ProStructures permite eficient crearea modelelelor 3D de mare acurateţe pentru structuri din oţel, metalice şi beton armat. ProStructures permite crearea desenelor de proiectare, a detaliilor de fabricaţie şi actualizarea automată de fiecare dată când modificați modelul 3D.

Prin intermediul acestei soluţii realizarea proiectelor este mult mai rapidă datorită customizării standardelor de către utilizator și a mediului de lucru deschis.

ProStructures este un software cuprinzător construit de ingineri de proiectare cu experiență, ce include aplicaţiile ProSteel și ProConcrete, ce pot contribui la creșterea productivității și a profitabilităţii.

ProStructures permite crearea automată a documentaţiei exacte şi a detaliilor, producerea cu ușurință a elementelor incluse ȋn librării pentru elemente de tip scări, balustrade, scări și scări circulare, crearea automată a desenelor 2D din modelul 3D ce includ lista de materiale, date NC, și date PPS.

Capabilităţi:

Proiectare la standarde internaționale

 • Extindeți și profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații cu ajutorul soluțiilor ProSteel si ProConcrete. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Detaliere și programare armare beton

 • Produceți desene, inclusiv secțiuni, planuri, detalii, instrumente de îndoire a barelor, estimări de materiale și planificări de fascicul/coloană/picior, toate bazate pe modelul 3D. Toate programele și desenele pot fi personalizate pentru a respecta standardele companiei dvs. pentru proiecte concrete.

Structuri cu modele parametrice 

 • Modele de elemente structurale, cum ar fi grinzi, coloane, bretele, conexiuni din oțel, picioare, fundații și bară. Aplicați conexiuni din oțel între grinzi și coloane, actualizând automat modificările de dimensiune. Tipurile de membre sunt, de asemenea, parametrice pentru ansambluri precum scări, trepte și balustrade.

Model beton armat

 • Modelează forme de beton armat, cum ar fi grinzi de beton, coloane, dale, pereți, toate având un comportament parametric. Modificările la forma betonului determină reglarea automată a barei. Modelează forme complexe din beton armat, incluzând curbe, înclinate sau non ortogonale folosind comenzi intuitive.

Produceți desene de fabricație din oțel

 • Realizați desene pentru fiecare formă de oțel, conexiune și prelucrare a plăcilor din modelul 3D. Creați cu ușurință desene complete, inclusiv dimensiuni, note, etichete și liste de piese. Personalizați desenele pentru a respecta standardele companiei dvs. pentru toate proiectele de oțel structurale. Orice desene depășite sunt actualizate automat pe baza modificărilor modelului 3D.

Produceți detalii structurale din beton

 • Produceți desene de plasare a armaturilor, inclusiv secțiuni, planuri și detalii din modelul 3D. Creați rapid detalii despre armare, inclusiv etichete, dimensiuni și note automate de armaturi. Personalizați toate desenele pentru a respecta standardele companiei dvs. pentru toate proiectele dvs. din beton armat. Actualizează automat desenele pe baza modificărilor modelului 3D.

Produceți documentația de construcție structurală

 • Produceți documentație de construcție precum planuri, secțiuni și detalii, toate legate automat cu modelul 3D. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în desene. Gestionează cu ușurință modificările și revizuirile modelului cu indicatoare automate pe desenele care trebuie reeditate.

Produceți documentația de proiectare structurală

 • Generați documente de proiectare structurală, inclusiv planurile și ridicările necesare care sunt utilizate pentru a transmite intenția de proiectare. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în documentație.

Produceți detalii structurale

 • Realizați desene detaliate 2D direct din rezultatele proiectării stabilite în modelul structural. Personalizați stilul și formatul desenelor utilizând setările oferite în cadrul software-ului.

Partajează modele structurale

 • Transferați geometria modelului structural și rezultatele proiectării de la o aplicație la alta și sincronizați modificările în timp. Partajează rapid modelul structural, desenele și informațiile cu întreaga echipă pentru revizuire.

Modificări structurale de urmărire și rulare

 • Gestionați modificările de design realizate la modelul 3D, urmărind revizuirile cu descrieri opționale și ierarhice. În orice moment al proiectului, modificările selectate pot fi reduse sau anulate. Explorați mai multe scenarii de proiectare, precum și recuperare rapida din erorile de modelare.

Utilizați profilurile internaționale ale secțiunilor

 • Completează-ți modelul structural folosind o gamă vastă de baze de date internaționale pentru secțiuni de profil, care sunt incluse fără costuri suplimentare. Profitați de oportunitățile de proiectare globală din întreaga lume.