Bentley ProSteel

ProSteel – Soluţie de priectare, detaliere şi fabricaţie a structurilor din oţel

Prin intermediul soluţiei Bentley ProSteel se pot crea eficient modele 3D exacte pentru structurile din oţel, metal și ansambluri din oțel. ProSteel permite generarea rapidă a desenelor de proiectare, a detaliilor de fabricație, acestea fiind actualizate automat ȋn cazul modificărilor aduse modelelor 3D. În plus, crează detalii automate ce pot fii transmise mai departe maşinilor CNC pentru procesul de fabricație din oțel.

ProSteel permite generarea rapidă a desenelor de proiectare, a detaliilor de fabricație, acestea fiind actualizate automat ȋn cazul modificărilor aduse modelelor 3D. În plus, crează detalii automate ce pot fii transmise mai departe maşinilor CNC pentru procesul de fabricație din oțel.

ProSteel sprijină pe deplin sarcinile de construcție și de planificare pentru construcţiile din oțel și metal într-un mediu de modelare 3D. Funcţionează pe platformele de lucru AutoCAD sau MicroStation. Se pot obţine astfel performanţe ȋn lucrul cu acest modelator intuitiv multi-material pentru integrarea perfectă adaptată pentru structuri complexe prin producerea desenelor, asamblarea tuturor conexiunilor și gestiona listelor de material.

ProSteel permite: extragerea rapidă a desenelor 2D, ce se actualizează automat atunci când se execută modificări ȋn cadrul modelului 3D, schimbul de date şi informaţii cu ușurință cu alte discipline, crearea ansamblurilor parametrice în mod eficient pentru obiecte comune, cum ar scări metalice, balustrade sau bride, investigarea rapidă a scenariilor multiple pentru a oferi opțiunile cele mai economice ȋn cadrul proiectului.

Capabilităţi:

Proiectarea conexiunilor structurale din oțel

  • Proiectarea și detalierea conexiunilor structurale din oțel, incluzând fascicul de la fascicul, fascicul de la coloană, capăt de fixare și conexiuni complexe multiple. Simplificați aranjarea plăcilor, rigidizoarelor, șuruburilor și sudurilor cu o bibliotecă cuprinzătoare de tipuri de conexiuni standard. Comparați cu ușurință economia și practicitatea scenariilor de conectare.

Proiectare la standarde internaționale

  • Extindeți și profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații internaționale cu ajutorul soluției ProSteel. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Model de oțel structural

  • Modelează forme structurale din oțel, cum ar fi grinzi, coloane și bretele, bazate pe tabele de oțel specifice fiecărei țări sau forme definite de utilizator. Completează designul de oțel modelând conexiunile din oțel, fie standard sau personalizat, și ajustează automat pe baza elementelor de conectare. Model de lucru complet cu plăci de oțel, inclusiv plăci de "gusset" și lucrări de jgheab.

Produceți desene de fabricație din oțel

  • Realizați desene pentru fiecare formă de oțel, conexiune și prelucrare a plăcilor din modelul 3D. Creați cu ușurință desene complete dintr-o singură parte, inclusiv dimensiuni, note, etichete și liste de piese. Personalizați desenele pentru a respecta standardele companiei dvs. pentru toate proiectele de oțel structurale. Orice desene depășite sunt actualizate automat pe baza modificărilor modelului 3D.

Produceți documentația de construcție structurală

  • Produceți documentație de construcție precum planuri, secțiuni și detalii, toate legate automat cu modelul 3D. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în desene. Gestionează cu ușurință modificările și revizuirile modelului cu indicatoare automate pe desenele care trebuie reeditate.

Produceți documentația de proiectare structurală

  • Generați documente de proiectare structurală, inclusiv planurile și ridicările necesare care sunt utilizate pentru a transmite intenția de proiectare. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în documentație.

Produceți detalii structurale

  • Realizați desene detaliate 2D direct din rezultatele proiectării stabilite în modelul structural. Personalizați stilul și formatul desenelor utilizând setările oferite în cadrul software-ului.

Partajează modele structurale

  • Transferați geometria modelului structural și rezultatele proiectării de la o aplicație la alta și sincronizați modificările în timp. Partajează rapid modelul structural, desenele și informațiile cu întreaga echipă pentru revizuire.

Modificări structurale de urmărire și rulare

  • Gestionați modificările de design realizate la modelul 3D, urmărind revizuirile cu descrieri opționale și ierarhice. În orice moment al proiectului, modificările selectate pot fi reduse sau anulate. Explorați mai multe scenarii de proiectare, precum și recuperați-vă rapid din erorile de modelare.

Utilizați profilurile internaționale ale secțiunilor

  • Completează-ți modelul structural folosind o gamă vastă de baze de date internaționale de profil pentru secțiuni, care sunt incluse fără costuri suplimentare. Profitați de oportunitățile de proiectare globală din întreaga lume.