Bentlez PlantWise

PlantWise - Soluție de Modelare Conceptuală 3D a Fabricilor

Cu ajutorul soluţiei PlantWise se pot concepe rapid modele conceptuale 3D pentru  ingineria de proces al fabricilor. Cu soluţia Bentley PlantWise puteţi reduce mai devreme la minimum costurile ciclului de viață, prin revizuirea proiectelor 3D, pentru a identifica și de a aborda eventualele probleme de întreținere și de funcționare.

Soluţia PlantWise ajută la reducerea cheltuielilor de capital ale fabricilor şi  scăderea timpului de fabricaţie al proiectului prin utilizarea capacităților de evaluare 3D, prin evaluarea mai multor alternative și compararea diferitelor scenarii de materiale.

Prin intermediul soluţiei PlantWise se obţine un proces conceptual al modelului de fabrică mult mai rapid: se economiseşte timp prin utilizarea unor echipamente și informații de conducte direct din procesul de proiectare, cum ar fi Bentley AXSYS.Process, permițând proiectanților să catalogheze echipamentelele, zonele „rack” de conducte şi diferite structuri în timpul fazei timpurii ale proiectului.

Astfel se pot minimiza costurile ciclului de viață, prin crearea rapidă a modelelor de ţevi complet 3D, ce permit operatorilor și contractorilor ȋn a găsi probleme de acces imediat, face ajustări și de a redirecţiona traseele din cadrul modelului pentru a testa și valida soluția.

Creste eficienţa proiectului de construcție prin optimizarea timpurie a modelului de concept pentru a procura soluţia critică de materiale și de reduce în mare măsură comenzile de modificare și reprelucrare.

Capabilități:

  • Proiectarea unui model 3D fizic de fabrică
  • Generarea și clasificarea desenelor din cadrul fabricilor
  • Integrarea modelelor schematice și fizice din cadrul fabricilor
  • Executarea proiectării de executie pentru fabrici
  • Executarea proiectării opționale în cadrul unui proiect de fabrică

Broşură:

   Bentley PlantWise